Çok iyiyimdir o konudaEvet yerinde kullanmışsınHızlı kapıyorsun
![]()
Ya dün konuyu açacakken, açılmamışmıydi diye kontrol ederken o konuya geldim ve favoriye ekledim başka bir detaydan dolayı ama sen yazıncada hemencik servis ettim sana
Çok iyiyimdir o konudaEvet yerinde kullanmışsınHızlı kapıyorsun
![]()
DM'de konustugumuz mu? Yaşlılığıma ver hatırlayamadımÇok iyiyimdir o konuda
Ya dün konuyu açacakken, açılmamışmıydi diye kontrol ederken o konuya geldim ve favoriye ekledim başka bir detaydan dolayı ama sen yazıncada hemencik servis ettim sana![]()
Şuan hatlar karıştı galibaDM'de konustugumuz mu? Yaşlılığıma ver hatırlayamadım![]()
İnş google kücük yazıda benim yorumumu göstermıyordurŞuan hatlar karıştı galiba
haaa sen o acacağım konuları diyorsan yok, ben bu konunun fragmani açıldımı diye googelye vurdum (Biran Damla'nın isminide yazınca o alintıladiğim konu geldi) Mevzu bundan ibaret
Bu arada aldım onayi. Haftada 2 kere açacam başlarda
![]()
hahahaİnş google kücük yazıda benim yorumumu göstermıyordur![]()
Bu da güzel bi konsept olabilirhahahaOkadarına bakmadım ama baya eski komik mesajlar denk gelebiliyor arada
Bak yine bir fikir daha geldi aklıma
Yazdan sonra forum daha duruyorsa baya farklı konseptlerle gelebilirim
![]()
Şuan kendimi durduramıyorum. Başka bir fikir daha geldiBu da güzel bi konsept olabilirArada kendiminkilerini göruyorum çünkü
![]()
Yazın zaten burdasınŞuan kendimi durduramıyorum. Başka bir fikir daha geldiben bi bir yerlere not edeyim şimdiden
yazın unutursam döndüğumde hatirlarım![]()
Bende bugün evdeyim, kahvaltı yapayım. Gitmen işime geliyorYazın zaten burdasınDicem de laf uzayacak şimdi akşama konusuruz
çıkmam gerek.
Aman sizin oraların kahvaltı da kahvaltı mı beeBende bugün evdeyim, kahvaltı yapayım. Gitmen işime geliyor
Yazın tatil tatil tatil var![]()
Bu meseleleri Özelden konuşuruzAman sizin oraların kahvaltı da kahvaltı mı beeNE yiyonuz orda sabahları dicem de akşama anlatırsın afsdghasjkdal
Kırgın Çiçekler yaz dizisi olarak başlamıştı, bu dizi yazın yayınlanacaktır.
Koliba'nın bir başka dizisi olan Kanatsız Kuşlar diziside Yazin başladı
[/Q
Yazın devam edecekse, o başka tabi.![]()
Çatlayanlar kendini belli etmiş zatenKoliba ve NTC kardeşliğiherkes çatlasın. Yazın başlayacak dizimiz
![]()
Onun Ay Yapım dizisi İçerdeye erken final yaptırmıştık ondan
Ha, doğruOnun Ay Yapım dizisi İçerdeye erken final yaptırmıştık ondan![]()
İçerde final yapmadı. Çukur olarak devam etti. Şuan en kötü bölümleri olsa bile KÇnin kanalı hala o günü dolduramadıOnun Ay Yapım dizisi İçerdeye erken final yaptırmıştık ondan![]()
Kırgın Çiçekler, İçerde'de nasıl bir travma yaşatmışsa Çukur'da saçmaliklar bitmiyor. Davullarla, balonlarla, tekerleklerle olan o çatışma sahneleri türk dizinin yüz karası olan sahne olarak imza attı tariheİçerde final yapmadı. Çukur olarak devam etti. Şuan en kötü bölümleri olsa bile KÇnin kanalı hala o günü dolduramadıİçerdeyle nasıl zarar verdiysek
![]()
2 haftada 1 senaryosu sonsüz döngüye dönüşen bir dizi izleyicisinin bizim dizinin sahnelerini eleştirmeye hakkı yokKırgın Çiçekler, İçerde'de nasıl bir travma yaşatmışsa Çukur'da saçmaliklar bitmiyor. Davullarla, balonlarla, tekerleklerle olan o çatışma sahneleri türk dizinin yüz karası olan sahne olarak imza attı tarihe@denizz19
Ben bunu bir Halka izleyicisi olarak yazdım2 haftada 1 senaryosu sonsüz döngüye dönüşen bir dizi izleyicisinin bizim dizinin sahnelerini eleştirmeye hakkı yok![]()