'Canevim' Tanıtım Fragmanları - Yeni Dizi | ATV

Evet yerinde kullanmışsın :X Hızlı kapıyorsun:A
Çok iyiyimdir o konuda :bhr: :A
Ya dün konuyu açacakken, açılmamışmıydi diye kontrol ederken o konuya geldim ve favoriye ekledim başka bir detaydan dolayı ama sen yazıncada hemencik servis ettim sana :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Çok iyiyimdir o konuda :bhr::A
Ya dün konuyu açacakken, açılmamışmıydi diye kontrol ederken o konuya geldim ve favoriye ekledim başka bir detaydan dolayı ama sen yazıncada hemencik servis ettim sana :A
DM'de konustugumuz mu? Yaşlılığıma ver hatırlayamadım:F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
DM'de konustugumuz mu? Yaşlılığıma ver hatırlayamadım:F
Şuan hatlar karıştı galiba :F
haaa sen o acacağım konuları diyorsan yok, ben bu konunun fragmani açıldımı diye googelye vurdum (Biran Damla'nın isminide yazınca o alintıladiğim konu geldi :A ) Mevzu bundan ibaret :A Bu arada aldım onayi. Haftada 2 kere açacam başlarda :A

• Güldürdün
Şuan hatlar karıştı galiba :F
haaa sen o acacağım konuları diyorsan yok, ben bu konunun fragmani açıldımı diye googelye vurdum (Biran Damla'nın isminide yazınca o alintıladiğim konu geldi :A ) Mevzu bundan ibaret :A Bu arada aldım onayi. Haftada 2 kere açacam başlarda :A
İnş google kücük yazıda benim yorumumu göstermıyordur:F

• Güldürdün
İnş google kücük yazıda benim yorumumu göstermıyordur:F
hahaha :A Okadarına bakmadım ama baya eski komik mesajlar denk gelebiliyor arada :A Bak yine bir fikir daha geldi aklıma :A Yazdan sonra forum daha duruyorsa baya farklı konseptlerle gelebilirim :A

• Güldürdün
hahaha :A Okadarına bakmadım ama baya eski komik mesajlar denk gelebiliyor arada :A Bak yine bir fikir daha geldi aklıma :A Yazdan sonra forum daha duruyorsa baya farklı konseptlerle gelebilirim :A
Bu da güzel bi konsept olabilir:A Arada kendiminkilerini göruyorum çünkü:F

• Güldürdün
Aman sizin oraların kahvaltı da kahvaltı mı bee:F NE yiyonuz orda sabahları dicem de akşama anlatırsın afsdghasjkdal
Bu meseleleri Özelden konuşuruz :A Başkalarının bilmesine gerek yok benim kahvaltılarımı ama isveçliler normalde ne yer açıklayabilirim burada :A:A Akşama görüşürüz :bhr:

• Güldürdün
İçerde final yapmadı. Çukur olarak devam etti. Şuan en kötü bölümleri olsa bile KÇnin kanalı hala o günü dolduramadı:A İçerdeyle nasıl zarar verdiysek:A
Kırgın Çiçekler, İçerde'de nasıl bir travma yaşatmışsa Çukur'da saçmaliklar bitmiyor. Davullarla, balonlarla, tekerleklerle olan o çatışma sahneleri türk dizinin yüz karası olan sahne olarak imza attı tarihe :A @denizz19

Kırgın Çiçekler, İçerde'de nasıl bir travma yaşatmışsa Çukur'da saçmaliklar bitmiyor. Davullarla, balonlarla, tekerleklerle olan o çatışma sahneleri türk dizinin yüz karası olan sahne olarak imza attı tarihe :A @denizz19
2 haftada 1 senaryosu sonsüz döngüye dönüşen bir dizi izleyicisinin bizim dizinin sahnelerini eleştirmeye hakkı yok:A

• Güldürdün
2 haftada 1 senaryosu sonsüz döngüye dönüşen bir dizi izleyicisinin bizim dizinin sahnelerini eleştirmeye hakkı yok:A
Ben bunu bir Halka izleyicisi olarak yazdım :A Benim için bi Halka'dan önce birde Halka'dan sonraki süreç var :A Halka'dan önce boşluktan izledim bir çok yapımı ama Halka'dan sonra Tv pek izleyemez oldum :A

Kırgınları ben 2. sezonda izledim, yani fanatik bir izleyicisi değildim. Aile izledi diye izledim bende ama iyi bir dizimiydi evet fakat şuan eski dizilerimden hangisi olsa çoğunu izlemezdim Hasibem hariç :A