Caner Erdem'den Show TV'ye Yanıt!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Cumartesi günü final bölümüyle ekrana gelen Bu Tarz Benim yarışması 2 gündür ucu bucağı kesilmeyen tartışmaların hedefinde kalmış ve final zamanı yapılan bant yayın izleyicilerden büyük tepki almıştı.

Show Tv ve yapımcı Caner Erdem arasındaki anlaşmazlık sözlü münakaşalarla devam ederken ilk açıklama Show TV'den gelmişti ve şimdi ise programın yapımcısı Caner Erdem, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Caner Erdem'in o açıklamaları...
"Benim yapımımda bir hata yapılmadı. Biz tertemiz bir program yaptık. Bizim kesinlikle yayını ya da kanalı baltalamak gibi bir durumumuz olmadı.Bu tür yarışmaların finalleri hep böyle olur. Önce bant yayınlanır, sonucun açıklanacağı bölüm ise canlı. Zaten kanaldan farklı bir talep gelmedi.Kanaldan kimse yanımızda yoktu. Ben normal yayınımı yaptım. Kanal bizden noterli ve canlı bir sonuç açıklaması yapmamızı istedi, biz de yaptık. Canlı olan bölümde jürinin ya da seyircinin olmaması çok önemli bir şey değildi. Sonuç canlı yayında açıklandıktan sonra jürinin konuşacağı bir şey yoktu."​

547457c8ae784a0068315db5

Bugün Ne Giysem?'in galası tamamen canlıydı ve hiçbir şekilde sorun yaratmamıştı ve çok konuşulmuştu. Bu Tarz Benim'de öyle olabilirdi ki Bugün Ne Giysem?'in galasında da Hande Yener konuk olmuştu. İsteseler yapabilirlerdi, hiç mırın kırın yapmasınlar...

Hayırlısı diyelim herkes için, ama iki tarafın açıklaması da hiç mantıklı gelmedi bana...

Şimdi baktığımız zaman ikisi de haksız.

1) Show TV'den yapılan açıklamada, jüriler sabote etmek için canlı yayında yok denildi. Ama bu jüriler bant yayını yapmak için çekim yaptıklarında bilmiyorlarmıydı zaten bant yayın yapılacağını? Ne çektiklerinin bilincinde değillermiydi? Saçma.

2) Caner Erdem de saçma konuşmuş. Nasıl jürilerin konuşacak bir şeyi yoktu? Survivor da önce bant yayın yapıp sonra canlı`ya geçiyor ama, burda büyük bir ama var. Canlı yayında seyirciler, yarışmacı yakınları ne bileyim binlerce insan oluyor orda hem de Kıbrısta olmasına rağmen. Altını çiziyorum.

Ayşen-Nurcan Şencan kazandı tamam da onların bu kazanma sevincini paylaşacak 1 tek bile insan yoktu. Jüriler olsun sarılsın tebrik etmek için, seyirciler olsun, ikizlerin yakınları olsun, eski yarışmacılar olsun, hepsi sarılıp tebrik etsin ikizleri.

Tıpkı Surivordaki gibi 3 yarışmacı da otursun, ekran 3`e bölünsün, biraz heyecan yaransın.

İşte böyle olmalıydı, Survivor gibi büyük yapım yapamayacaksan canlı sözü vermeyeceksin.

Show TV'nin yaptığı açıklamadan sonra Caner Erdem aşırı saçma konuşmuş. Hadi diyelim, jürilerin konuşacağı bir şey yoktu falan filan. Noter konusuna inanmıyorum.Bu birinciyi kesinlikle seyirci seçmedi. Sebebi ise zaten seyirci oy veremiyordu. Verlen numaraya oy attıktan sonra onlara "Bu numara kullanılmamaktadı" türü bir mesaj gelmiş. Yani, işin özü seyirci KANDIRILDI..

Acun Ilıcalı bu proğramı almakla bence büyük bir hata yaptı.Bu Tarz Benimde hafta içi gözle görülür bir düşüş söz konusuydu 3 reytinglere düşmüştü.Acun Ilıcalı Star TV'de yayınlanan Kaçak Gelinleri de almıştı ki Star TV'de en son 3 reyting almıştı halbu ki TV8'e geçtikten sonra 2 reyting bile alamıyordu.Bu yarışma da bence aynı olacak.Sadece hafta sonu 4 alır o kadar.O da belki.

Yanlız Acun bu programın Finalini alır gölere çıkarır. Survivordaki gibi bir yüzleşme gecesi yapamadılar programda...

Ben şuan açıklama bakımında Caner Erdem'i haklı buluyorum. Sorun yoktu bence canlı yayınlanmamasında.
Ama Caner Erdem kanala ayıp etti orasıda ayrı.

Şimdi baktığımız zaman ikisi de haksız.

1) Show TV'den yapılan açıklamada, jüriler sabote etmek için canlı yayında yok denildi. Ama bu jüriler bant yayını yapmak için çekim yaptıklarında bilmiyorlarmıydı zaten bant yayın yapılacağını? Ne çektiklerinin bilincinde değillermiydi? Saçma.

2) Caner Erdem de saçma konuşmuş. Nasıl jürilerin konuşacak bir şeyi yoktu? Survivor da önce bant yayın yapıp sonra canlı`ya geçiyor ama, burda büyük bir ama var. Canlı yayında seyirciler, yarışmacı yakınları ne bileyim binlerce insan oluyor orda hem de Kıbrısta olmasına rağmen. Altını çiziyorum.

Ayşen-Nurcan Şencan kazandı tamam da onların bu kazanma sevincini paylaşacak 1 tek bile insan yoktu. Jüriler olsun sarılsın tebrik etmek için, seyirciler olsun, ikizlerin yakınları olsun, eski yarışmacılar olsun, hepsi sarılıp tebrik etsin ikizleri.

Tıpkı Surivordaki gibi 3 yarışmacı da otursun, ekran 3`e bölünsün, biraz heyecan yaransın.

İşte böyle olmalıydı, Survivor gibi büyük yapım yapamayacaksan canlı sözü vermeyeceksin.
Aycan-Nurcan Sencan'in anneleri vardi..