Cumartesi günü final bölümüyle ekrana gelen Bu Tarz Benim yarışması 2 gündür ucu bucağı kesilmeyen tartışmaların hedefinde kalmış ve final zamanı yapılan bant yayın izleyicilerden büyük tepki almıştı.
Show Tv ve yapımcı Caner Erdem arasındaki anlaşmazlık sözlü münakaşalarla devam ederken ilk açıklama Show TV'den gelmişti ve şimdi ise programın yapımcısı Caner Erdem, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
İşte Caner Erdem'in o açıklamaları...
Show Tv ve yapımcı Caner Erdem arasındaki anlaşmazlık sözlü münakaşalarla devam ederken ilk açıklama Show TV'den gelmişti ve şimdi ise programın yapımcısı Caner Erdem, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
İşte Caner Erdem'in o açıklamaları...
"Benim yapımımda bir hata yapılmadı. Biz tertemiz bir program yaptık. Bizim kesinlikle yayını ya da kanalı baltalamak gibi bir durumumuz olmadı.Bu tür yarışmaların finalleri hep böyle olur. Önce bant yayınlanır, sonucun açıklanacağı bölüm ise canlı. Zaten kanaldan farklı bir talep gelmedi.Kanaldan kimse yanımızda yoktu. Ben normal yayınımı yaptım. Kanal bizden noterli ve canlı bir sonuç açıklaması yapmamızı istedi, biz de yaptık. Canlı olan bölümde jürinin ya da seyircinin olmaması çok önemli bir şey değildi. Sonuç canlı yayında açıklandıktan sonra jürinin konuşacağı bir şey yoktu."