Sırf senin için açtım Demet Akbağ var diye.Bu konu açıldı sanırım forumda.![]()
Sen mi açtın melun3 gün farkla kaçırdın total @*YıldırıM*![]()
İşte keşke açılmamış olsaydı da zevkle izleseydim.Sırf senin için açtım Demet Akbağ var diye.![]()
ayol bir kere de kadınları destekle ne erkek meraklısısın sen de.ahhhh beyaz çok zeki bir adam bu görüntüleri verirken çok eğleniyordu gerçekten adam reyting ilacını bulmuş durumda
beyazla bu konuda hiçç baş edilebilirmi ayyy beyaz bu konuların uzmanıdır zaten haftaya erkek dayanışması gelicek siz görüceksiniz dedi yıkıcak beyaz ortalığı
adam zaten halinden çok memnun programlar artık daha çok ilgi görücek candan yorsun kendisini beyazın keyfi gayet yerinde
@Cengo bu videoyu koymanı öneririm beyazın düşüncelerinede yer veriliyor 🙂🙂🙂
hahahha napıcam ben kadınları beeeee sen destekleayol bir kere de kadınları destekle ne erkek meraklısısın sen de.![]()
Candan bir numara ona laf edersen azını yırtarım senin ya da biber sürerimhahahha napıcam ben kadınları beeeee sen destekle![]()
bence sen yıldırımı kızdırma benim dizilerime ahı değdihahahha napıcam ben kadınları beeeee sen destekle![]()
ayyy asıl sizin yaptığınız çok ayıp sen ve @xemrexxx ayoll elin kadınlarını değilde burda forumunuzun kızını savunun destekleyin brazCandan bir numara ona laf edersen azını yırtarım senin ya da biber sürerim![]()
Candanı ben 15 yıldır dinliyorum.O benim müzisyenimayyy asıl sizin yaptığınız çok ayıp sen ve @xemrexxx ayoll elin kadınlarını değilde burda forumunuzun kızını savunun destekleyin braz![]()
bence sen yıldırımı kızdırma benim dizilerime ahı değdi