Bence de düşsün aminyok kız buna ben de gıcık oluyorum inşallah dün @serhatta a uygun gördüğüm iki zenci abinin ortasında kalır![]()
O kadar da değil yani hösttaman ne kovalıyor serhata erkek olsun yeter çağırsa gelirdi zaten![]()
Erkenci Kuş başalrkan övüyordun Kiralık Aşk çakması olunca aklın başına geldi demekyok kız buna ben de gıcık oluyorum inşallah dün @serhatta a uygun gördüğüm iki zenci abinin ortasında kalır![]()
Temizleyin artık adımı çıkardığınız gibiadın çıktı artık![]()
O kadar da değil yani höstt![]()
Dinsizin hakkından imansız gelir ayoll bu serhat sıraya dizmiş forum üyelerini @mrt-06 a da bir ara sarkıntılık ediyordu baktım forumda bunun hakkından kim gelir @cookies Kıbrıstan dönmüş sapık konularıyla yine tam zirvesinde müziği falan açıkaman ne kovalıyor serhata erkek olsun yeter çağırsa gelirdi zaten![]()
Atacan a yürüdüğüm falan yoktu hepsi sen ve emrenin uydurması
Hahaha bazı kısımlarda uyduruyoruz evetAtacan a yürüdüğüm falan yoktu hepsi sen ve emrenin uydurması![]()
O uydurmalarınız yüzünden adım şeye çıktı be
Hhaha Aaa temiz birine iftirada atmıyoruz sende de var şey likO uydurmalarınız yüzünden adım şeye çıktı be![]()
Yalan be ben temizimHhaha Aaa temiz birine iftirada atmıyoruz sende de var şey lik![]()
![]()
![]()
İlk önce Soytarı'nın Gönül İşleri'nde oynamıştı o yüzden çakma yıldızlar utansın.Ünlü ettiğimize pişman olduğum bir isim daha.![]()
Kabahat bunda değil, bunu oyuncu diye alıp tepemize çıkaranlarda. Vücut kaslarını iyi geliştirmişsin de beyin kaslarının hali feci.
İlk önce Soytarı'nın Gönül İşleri'nde oynamıştı o yüzden FOX'u ilgilendiren bir durum yok.![]()
Neyse çakma yıldızlar için daha fazla kalitemi bozup salon kadını çizgimden kaymayayım.Bizde böyle şişti soyundu orda pısırık bir şeydi.![]()