Bence de düşsün aminyok kız buna ben de gıcık oluyorum inşallah dün @serhatta a uygun gördüğüm iki zenci abinin ortasında kalır
O kadar da değil yani hösttaman ne kovalıyor serhata erkek olsun yeter çağırsa gelirdi zaten
Erkenci Kuş başalrkan övüyordun Kiralık Aşk çakması olunca aklın başına geldi demekyok kız buna ben de gıcık oluyorum inşallah dün @serhatta a uygun gördüğüm iki zenci abinin ortasında kalır
Temizleyin artık adımı çıkardığınız gibiadın çıktı artık
O kadar da değil yani höstt
Dinsizin hakkından imansız gelir ayoll bu serhat sıraya dizmiş forum üyelerini @mrt-06 a da bir ara sarkıntılık ediyordu baktım forumda bunun hakkından kim gelir @cookies Kıbrıstan dönmüş sapık konularıyla yine tam zirvesinde müziği falan açık Saldım bunu serhatın üstüneaman ne kovalıyor serhata erkek olsun yeter çağırsa gelirdi zaten
Atacan a yürüdüğüm falan yoktu hepsi sen ve emrenin uydurması
Hahaha bazı kısımlarda uyduruyoruz evet @xemrexxxAtacan a yürüdüğüm falan yoktu hepsi sen ve emrenin uydurması
Hhaha Aaa temiz birine iftirada atmıyoruz sende de var şey likO uydurmalarınız yüzünden adım şeye çıktı be
Yalan be ben temizimHhaha Aaa temiz birine iftirada atmıyoruz sende de var şey lik
İlk önce Soytarı'nın Gönül İşleri'nde oynamıştı o yüzden çakma yıldızlar utansın.Ünlü ettiğimize pişman olduğum bir isim daha.
Kabahat bunda değil, bunu oyuncu diye alıp tepemize çıkaranlarda. Vücut kaslarını iyi geliştirmişsin de beyin kaslarının hali feci.
İlk önce Soytarı'nın Gönül İşleri'nde oynamıştı o yüzden FOX'u ilgilendiren bir durum yok.
Neyse çakma yıldızlar için daha fazla kalitemi bozup salon kadını çizgimden kaymayayım. Sadece biraz bronzlaşıp döneceklerdi ya.Bizde böyle şişti soyundu orda pısırık bir şeydi.