Can Yaman kimdi gıı.benim forumda yazdığım senryolar da ethem özışık a fark atıyor arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz@Çiğdem- @mrt-06 @cookies @vadikızı @Dosi @S.G.A.T. @DarkLegenD @MEnes @MasacRE- @denizz19 @gözlemci @Harunnn60 @kerem @serhatt @Ahmed @Thequeer @Yiğitt @YıldırıM @xBUGRAx @sokak sanati @Aserat @ozmoturk @MayısKralı
Haaaa bu mu anam bizim @Yiğitt @Billy Kane ben falan daha yakışıklıyız bundan.Ünlü ettiğimize pişman olduğum bir isim daha.
Adam gayet yerinde konuşmuş niye kıskançlık yapıyorsunbenim forumda yazdığım senryolar da ethem özışık a fark atıyor arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz@Çiğdem- @mrt-06 @cookies @vadikızı @Dosi @S.G.A.T. @DarkLegenD @MEnes @MasacRE- @denizz19 @gözlemci @Harunnn60 @kerem @serhatt @Ahmed @Thequeer @Yiğitt @YıldırıM @xBUGRAx @sokak sanati @Aserat @ozmoturk @MayısKralı
Aaa ben bi kişiden başkasına yan gözle bakmıyorum Atcancım namahremHaaaa bu mu anam bizim @Yiğitt @Billy Kane ben falan daha yakışıklıyız bundan.@Çiğdem- ablam edeplendi artık zaten kapanacakmış.Südyen işlerine @cookies ve @serhatt bakıyor artık.
Bu arada şeytan ayrıntıda gizli bir fotoğraf @yatutarsa'nın paylaştığı fotoğtaf aklıma geldi.
Herkes edeplenmiş.Aaa ben bi kişiden başkasına yan gözle bakmıyorum Atcancım namahrem
Haaaa bu mu anam bizim @Yiğitt @Billy Kane ben falan daha yakışıklıyız bundan.@Çiğdem- ablam edeplendi artık zaten kapanacakmış.Südyen işlerine @cookies ve @serhatt bakıyor artık.
Bu arada şeytan ayrıntıda gizli bir fotoğraf @yatutarsa'nın paylaştığı fotoğtaf aklıma geldi.
@yatutarsa neyini paylaştı 😱Haaaa bu mu anam bizim @Yiğitt @Billy Kane ben falan daha yakışıklıyız bundan.@Çiğdem- ablam edeplendi artık zaten kapanacakmış.Südyen işlerine @cookies ve @serhatt bakıyor artık.
Edis'in mi.
Burki unutmamış evet Edis'in fotosu. Şırda fırlamış da bu fotodaki gibi.@yatutarsa neyini paylaştı 😱
Devir edep devri,bu kadar edepsizin arasında edepli kalabilmek önemliHerkes edeplenmiş.
Kendisi de gey bu aradaBurki unutmamış evet Edis'in fotosu. Şırda fırlamış da bu fotodaki gibi.
https://twitter.com/x/status/995421652983930881
Burki unutmamış evet Edis'in fotosu. Şırda fırlamış da bu fotodaki gibi.
https://twitter.com/x/status/995421652983930881
Kim diyor.Kendisi de gey bu arada
Fenasın.Anca bunları unutmam.
Hahah Buraktan sonra bu oğlanda @xemrexxx in Hanzo listesinde ayoll böyle hanzoları seviyorHaaaa bu mu anam bizim @Yiğitt @Billy Kane ben falan daha yakışıklıyız bundan.@Çiğdem- ablam edeplendi artık zaten kapanacakmış.Südyen işlerine @cookies ve @serhatt bakıyor artık.
Oyuncu arkadaşım var o tanıyor kendileriniKim diyor.
Fenasın.
yok kız buna ben de gıcık oluyorum inşallah dün @serhatta a uygun gördüğüm iki zenci abinin ortasında kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?