Can Yaman kimdi gıı.benim forumda yazdığım senryolar da ethem özışık a fark atıyor arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz @Çiğdem- @mrt-06 @cookies @vadikızı @Dosi @S.G.A.T. @DarkLegenD @MEnes @MasacRE- @denizz19 @gözlemci @Harunnn60 @kerem @serhatt @Ahmed @Thequeer @Yiğitt @YıldırıM @xBUGRAx @sokak sanati @Aserat @ozmoturk @MayısKralı
Haaaa bu mu anam bizim @Yiğitt @Billy Kane ben falan daha yakışıklıyız bundan. @Çiğdem- ablam edeplendi artık zaten kapanacakmış. Südyen işlerine @cookies ve @serhatt bakıyor artık.Ünlü ettiğimize pişman olduğum bir isim daha.
Adam gayet yerinde konuşmuş niye kıskançlık yapıyorsunbenim forumda yazdığım senryolar da ethem özışık a fark atıyor arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz @Çiğdem- @mrt-06 @cookies @vadikızı @Dosi @S.G.A.T. @DarkLegenD @MEnes @MasacRE- @denizz19 @gözlemci @Harunnn60 @kerem @serhatt @Ahmed @Thequeer @Yiğitt @YıldırıM @xBUGRAx @sokak sanati @Aserat @ozmoturk @MayısKralı
Aaa ben bi kişiden başkasına yan gözle bakmıyorum Atcancım namahremHaaaa bu mu anam bizim @Yiğitt @Billy Kane ben falan daha yakışıklıyız bundan. @Çiğdem- ablam edeplendi artık zaten kapanacakmış. Südyen işlerine @cookies ve @serhatt bakıyor artık.
Bu arada şeytan ayrıntıda gizli bir fotoğraf @yatutarsa'nın paylaştığı fotoğtaf aklıma geldi.
Herkes edeplenmiş.Aaa ben bi kişiden başkasına yan gözle bakmıyorum Atcancım namahrem
Haaaa bu mu anam bizim @Yiğitt @Billy Kane ben falan daha yakışıklıyız bundan. @Çiğdem- ablam edeplendi artık zaten kapanacakmış. Südyen işlerine @cookies ve @serhatt bakıyor artık.
Bu arada şeytan ayrıntıda gizli bir fotoğraf @yatutarsa'nın paylaştığı fotoğtaf aklıma geldi.
@yatutarsa neyini paylaştı 😱Haaaa bu mu anam bizim @Yiğitt @Billy Kane ben falan daha yakışıklıyız bundan. @Çiğdem- ablam edeplendi artık zaten kapanacakmış. Südyen işlerine @cookies ve @serhatt bakıyor artık.
Edis'in mi.
Burki unutmamış evet Edis'in fotosu. Şırda fırlamış da bu fotodaki gibi.@yatutarsa neyini paylaştı 😱
Devir edep devri,bu kadar edepsizin arasında edepli kalabilmek önemliHerkes edeplenmiş.
Kendisi de gey bu aradaBurki unutmamış evet Edis'in fotosu. Şırda fırlamış da bu fotodaki gibi.
Burki unutmamış evet Edis'in fotosu. Şırda fırlamış da bu fotodaki gibi.
Kim diyor.Kendisi de gey bu arada
Fenasın.Anca bunları unutmam.
Hahah Buraktan sonra bu oğlanda @xemrexxx in Hanzo listesinde ayoll böyle hanzoları seviyorHaaaa bu mu anam bizim @Yiğitt @Billy Kane ben falan daha yakışıklıyız bundan. @Çiğdem- ablam edeplendi artık zaten kapanacakmış. Südyen işlerine @cookies ve @serhatt bakıyor artık.
Oyuncu arkadaşım var o tanıyor kendileriniKim diyor.
Fenasın.
yok kız buna ben de gıcık oluyorum inşallah dün @serhatta a uygun gördüğüm iki zenci abinin ortasında kalırHahah Buraktan sonra bu oğlanda @xemrexxx in Hanzo listesinde ayoll böyle hanzoları seviyor