Greta'ya sadece bir replikle gönderme yapıldı ben göze sokulması bakımından kast ediyorum. Şeyma zaten Gizem'in temsil ettiği karakter tarzı yani onda da sorun yok.Şeyma subaşını, Greta yı vb. konu edinen de zemheri dizisiydi galiba
Greta'ya sadece bir replikle gönderme yapıldı ben göze sokulması bakımından kast ediyorum. Şeyma zaten Gizem'in temsil ettiği karakter tarzı yani onda da sorun yok.Şeyma subaşını, Greta yı vb. konu edinen de zemheri dizisiydi galiba
Kız kıvırmada Asena yı geçtinGreta'ya sadece bir replikle gönderme yapıldı ben göze sokulması bakımından kast ediyorum. Şeyma zaten Gizem'in temsil ettiği karakter tarzı yani onda da sorun yok.
Yalnız Yasak Elma’da ilk sezonundan beri komedi unsurları vardı. Çatlamaya devam et.Ha evet reytingler düşünce entrika dizisinden komediye dönüşen dizi için çatlıyorum haklısın.
Unsurları olmasıyla tüm diziyi komediye çevirmek aynı şey değil. Ona bakarsan ağır dramlarda bile ara sıra komedi sahneleri oluyor.Yalnız Yasak Elma’da ilk sezonundan beri komedi unsurları vardı. Çatlamaya devam et.
Burada tüm dizi komediye evrilmedi yalnız. Entrikanın hası dönüyor dizide.Unsurları olmasıyla tüm diziyi komediye çevirmek aynı şey değil. Ona bakarsan ağır dramlarda bile ara sıra komedi sahneleri oluyor.
Bu mesajı gören gerçek entrikaların mood'u.Burada tüm dizi komediye evrilmedi yalnız. Entrikanın hası dönüyor dizide.
Aman saçmalamaya başladın yine. Ciddi anlamda bu dizide dönen entrikaları başka dizide göremezsin o yüzden bu kadar seviliyor.
Aman saçmalamaya başladın yine. Ciddi anlamda bu dizide dönen entrikaları başka dizide göremezsin o yüzden bu kadar seviliyor.
Gerçek entrika diye 2.sezonunda b** yoluna giden UTC'den bahsetmiyorsun umarım
O form kaybetmiş haliyle bile daha iyiydi tartışmasız.Gerçek entrika diye 2.sezonunda b** yoluna giden UTC'den bahsetmiyorsun umarım
Saçmalama istersen, şu dediğine UTC ekibi bile güldü yani kulağıma kahkaha sesleri geldiO form kaybetmiş haliyle bile daha iyiydi tartışmasız.
Sana yapayım bunuAdam da jilet ayrıca
Buluruz bir yolunu, bi bakmış yatağında senNasıl olacak o
Hayır demem