Greta'ya sadece bir replikle gönderme yapıldı ben göze sokulması bakımından kast ediyorum.Şeyma subaşını, Greta yı vb. konu edinen de zemheri dizisiydi galiba![]()
Greta'ya sadece bir replikle gönderme yapıldı ben göze sokulması bakımından kast ediyorum.Şeyma subaşını, Greta yı vb. konu edinen de zemheri dizisiydi galiba![]()
Kız kıvırmada Asena yı geçtinGreta'ya sadece bir replikle gönderme yapıldı ben göze sokulması bakımından kast ediyorum.Şeyma zaten Gizem'in temsil ettiği karakter tarzı yani onda da sorun yok.
![]()
Yalnız Yasak Elma’da ilk sezonundan beri komedi unsurları vardı.Ha evet reytingler düşünce entrika dizisinden komediye dönüşen dizi için çatlıyorum haklısın.![]()
Unsurları olmasıyla tüm diziyi komediye çevirmek aynı şey değil.Yalnız Yasak Elma’da ilk sezonundan beri komedi unsurları vardı.Çatlamaya devam et.
![]()
Burada tüm dizi komediye evrilmedi yalnız.Unsurları olmasıyla tüm diziyi komediye çevirmek aynı şey değil.Ona bakarsan ağır dramlarda bile ara sıra komedi sahneleri oluyor.
![]()
Bu mesajı gören gerçek entrikaların mood'u.Burada tüm dizi komediye evrilmedi yalnız.Entrikanın hası dönüyor dizide.
![]()
Aman saçmalamaya başladın yine.
Aman saçmalamaya başladın yine.Ciddi anlamda bu dizide dönen entrikaları başka dizide göremezsin o yüzden bu kadar seviliyor.
![]()
Gerçek entrika diye 2.sezonunda b** yoluna giden UTC'den bahsetmiyorsun umarım
O form kaybetmiş haliyle bile daha iyiydi tartışmasız.Gerçek entrika diye 2.sezonunda b** yoluna giden UTC'den bahsetmiyorsun umarım![]()
Saçmalama istersen, şu dediğine UTC ekibi bile güldü yani kulağıma kahkaha sesleri geldiO form kaybetmiş haliyle bile daha iyiydi tartışmasız.![]()
Sana yapayım bunuAdam da jilet ayrıca![]()
Buluruz bir yolunu, bi bakmış yatağında senNasıl olacak o
Hayır demem![]()