- Reaksiyon puanı
- 61,555
- Puanı
- 1,060
Sen bu adamın sıkı takipçisisin maşallahO diziden önce Beni Unutma vardı.
Kardeşlerim dizisinde mazlum biriydi
Ekli dosyayı görüntüle 132438
Sen bu adamın sıkı takipçisisin maşallahO diziden önce Beni Unutma vardı.
Kardeşlerim dizisinde mazlum biriydi
Ekli dosyayı görüntüle 132438
Bir ara Kardeşlerimi baya izliyordum. Evde izleyen olunca otomatikman takip etmek zorunda kalıyorsunSen bu adamın sıkı takipçisisin maşallahVeya denk gelmişsin diyelimKardeşlerim’de mazlumu oynadığını bilmiyordum, o zaman sağlam oyuncu diyebiliriz kendisi için
Şimdi anlaşıldı bu diziyi niye izlediğinAh şu Aşk ve Mavi dizisi
Dalavereci enişte olmuş bu dizide.
fragmani begendim . hatirlarsak son yorumum da bir iki noktaya deginmistim, yazilim bazli degisim olmasina dair. kismen bekledigim degisim baslamis gibi ; ^ handan' in gelinlikci dukkani yandigindan sifirdan bi ise girmis. gorunuse gore bu - fabrika da isci gibi bir durum .6. Bölüm 2. Fragman
Dün bir yorum okumuştum. Boş günde reytingi düşüyor, dolu günde artıyor diye. Yine öyle olmuş diyebiliriz
Dizinin ilk saatini kaçırmıştım ama sonrasına baktım. Geçen hafta çok sıkıcı ilerlemişti ama bu hafta güzeldi.
Emel’in olayı öğrenmesi hoşuma gitmedi. O da camiaya rezil olmamak için sussun. Kendisinin vukuatlarıda ortaya çıkar malum
gün içinde kalan kısmı izlerim. Şu patron Yeşilçam filmlerindeki gibi çalışanlarını dikizliyor
Dizideki tansiyon giderek artıyor, artık 1 ileri 1 geri yapmaz inşallah
Can Borcu güzel artış yapmış. Dünkü bölümü izledim çok güzeldi, su gibi aktı resmen
acikcasi fragman hosuma gitmedi .7. Bölüm 2. Fragman
hos geldin sevgili hobbit .Sevgili Can Borcu forumdaşları, kalben hoş bulduk. 🫱🫲🤝🙏
Diziye bugün itibari ile başlamış bulunuyorum. Gönül Dağının 165. bölümüne kadar elde olan 6 bölümü bitirip sizlere yetişeceğim.
Şuan 1.bölümün 15. dakika 17. saniyesindeyim.
Yazışmalarda görüşmek üzere.
bir onceki bolume dair8. Bölüm Fragmanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?