ATV Can Borcu - Dizi Yorumları

6. Bölüm 3. Fragman

7. Bölüm Fragmanı

7. Bölüm 2. Fragman

Sevgili Can Borcu forumdaşları, kalben hoş bulduk. 🫱🫲🤝🙏
Diziye bugün itibari ile başlamış bulunuyorum. Gönül Dağının 165. bölümüne kadar elde olan 6 bölümü bitirip sizlere yetişeceğim.
Şuan 1.bölümün 15. dakika 17. saniyesindeyim.
Yazışmalarda görüşmek üzere.

8. Bölüm Fragmanı

8. Bölüm 2. Fragman

8. Bölüm 3. Fragman

9. Bölüm Fragmanı

Reactions: Dosi
Dizide olaylar çok hızlı gidiyor. Bu açıdan biraz İyilik, Şahane Hayatım'ı andırıyor. Daha yeni sen - ben derken Handan gibi çok da sıcakkanlı olmayan bir kadının hemen Mehmet vurulur vurulmaz " yalvarıyorum gitme, beni yalnız bırakma Mehmet " demesi garip geldi.

Sude ile Ferit'in arasında daha önceden bir ilişki umarım vardır yoksa 1 haftada hamile kalarak biyolojiye ters takla attıracaklar

Babaanne geçen altınları sayıyordu, Defne'nin çaldığı henüz çıkmadı. Şükran kocasının kızı olduğunu, Yasemin aldatıldığını bilmiyor vs. Olaylar çok hızlı geliştiğinden bunları da birkaç bölüme görürüz diye düşünüyorum
Fragmana bakılırsa Yasemin bu hafta öğrenecek ve Ferit kaçıracak. İlaçları tuvalete atmasından belliydi bunu yapacağı.

Doğa - Rüzgar beklerken kanka oldular, araya Ateş girdi. Rüzgar'a da bir Su iyi gider

Son düzenleme:
Reactions: Dosi
Hikayeleri uzatmadan işlediklerini varsayarsak Ferit meselesi de çok uzamaz gibi. Uzamamalı, Oktay Çubuk & Çağla Boz'un verdiği seyir zevki daha fazla.

10. Bölüm 2. Fragmanı

10 Bölüm 3.Fragman

10 Bölüm 3.Fragman

Maşallah dolu dolu yine bölüm.
Kız kardeş nasıl kocasına ölüm emri verdi. Şaşırtıcı

Ölen kişi büyük ihtimale diğer kadın.
Yaşar başrol. Ölmez

Çok hızlı ilerlemesine rağmen tıkanma yok
hep yeni mevzu çıkıyor

Reactions: Bully
Anlattıklarına göre tempo hiç düşmüyor maşallah

Bakalım Piyasa dizisinden nasıl etkilenecek dizin