bu nasil fragman yahu22. Bölüm 2. Tanıtımı (Sezon Finali)
Bölümü izlemiş kadar olduk
İlk iki fragmanı tec*vüz sahnesi ile ilgili verip sonrasında böyle bir ön izlemeye gerek var mıydı bilemedim, Gönül Dağı'nın yokluğunda yanlış tanıtım ile düşecektir muhtemelen.
😛 . acikcasi , bu dahil ,izledigim diziler ozelinde sunu diyebilirim ; fazla tanitim fragman ,kesit vs vermelerini oldum olasi - bi nevi kanalin diziye ilgi gostermesi ile bagdastiririm. bu da goreceli elbette .Bölümü izlemiş kadar olduk
Bu sahne ile sezon finali yapacaktır.
Başrollerin hiç birine bir şey olmayacaktır tabiki.
Bazıları yaralanıp zamanla düzelecektir. Yeni sezona yeni karakterler ile yeni hikayeye devam edeceklerdir ama işe yarar mı şüpheli. Uzatmalarına gerek yoktu.
bende fragman -icerik- tutumlarina anlam veremedim . dedigin ilk iki fragman sahneleri evde izlerken asiri germisti . son fragmanda da muallak da bir sezon finali olacaga benziyor . bu arada gonul dagi neden yok, sezon finali mi oldu?İlk iki fragmanı tec*vüz sahnesi ile ilgili verip sonrasında böyle bir ön izlemeye gerek var mıydı bilemedim, Gönül Dağı'nın yokluğunda yanlış tanıtım ile düşecektir muhtemelen.
bu ikilinin sonu nasil olur kestiremiyorum cidden .Emel ve Ferit hikayesi
yekta nin girisi mehmet'in gecmisine yonelik esi bazli getirilmesi anlasilir bir durum olsa da, bunu doga ile bagdastirmalari buyuk stratejik hata idi yazilimsal.hatta mümkünse Yekta ile Sude hikayesi de sezon finali bölümü ile kapanmalı,
gencler ve cinyas kesinlikle, bir de mehmet ve handan'in ayni cati altinda dolu dolu sahnelerini gormekyeni sezonda daha farklı hikayeler yazılmalı hatta gençler ile ÇınYas'a yoğnulaşılmalı.
Ben en son 9'u izledim, devam etmeye değer mi ? Yeni sezonu nasıl buldun ?Geçen sezon bıraktığımız yerden devam ediyoruz, şaka gibi ama değil.
Emel ve oğlundan kurtulamadığımız sürece izlenmez gibi ama yine de Çınar ve Mehmet var içerde, onlar hatırına izlenir.Ben en son 9'u izledim, devam etmeye değer mi ? Yeni sezonu nasıl buldun ?
Yok sağol onlar için değilde Yasemin için diyim 😂Emel ve oğlundan kurtulamadığımız sürece izlenmez gibi ama yine de Çınar ve Mehmet var içerde, onlar hatırına izlenir.
Yok sağol onlar için değilde Yasemin için diyim 😂
Siz daha yeni mi keşfediyorsunuz. 😅 Ah ah popülerliğin kölesi olmuşsunuz. 😂 Biz onu @Dosi ile keşfedeli çok oldu. 👀😁📝
O dizide kendini belli etmişti direk, güzelliği ile hemen ilgi çekmeyi başardıSiz daha yeni mi keşfediyorsunuz. 😅 Ah ah popülerliğin kölesi olmuşsunuz. 😂 Biz onu @Dosi ile keşfedeli çok oldu. 👀😁📝
Baya hemde
Sana bunu kim dedi ??Siz daha yeni mi keşfediyorsunuz. 😅 Ah ah popülerliğin kölesi olmuşsunuz. 😂 Biz onu @Dosi ile keşfedeli çok oldu. 👀😁📝
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?