'Can Borcu' İçin Geri Sayım Başladı! | atv

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,466
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1000841558.jpg

atv'nin NTC Medya imzalı yeni dizisi 'Can Borcu' için geri sayım başladı.

Yönetmen koltuğuna Semih Bağcı'nın oturduğu, senaryosunu Onur Uğraş'ın kaleme aldığı, başrollerini Bülent İnal, Ebru Özkan, Mine Tugay ve Cüneyt Mete'nin paylaştığı 'Can Borcu' dizisi için geri sayım başladı.

Okuma provaları geçtiğimiz gün gerçekleşen dizinin kadrosunda Ragıp Savaş, Demircan Kaçel, Nurşim Demir, Goncagül Sunar, Selen Soyder, Çağla Boz, Onur Gözeten, Dora Dalgıç, İlber Uygar Kaboğlu, Berna Cındıl, Lara Aslan, Velatnu Aydın, Bekir Erdem Öz, Elçin Atamgüç, Ali Yerlikaya, Şevval Öztay, Yağmur Dinç ve Naz Öngen gibi isimler yer alıyor.

Bir yanda babalarını kaybetmiş üç gence babalık yapmaya çalışan bir adam ile bir yanda babalarının ölümüyle sarsılan evlatlarını hayatta tutmaya çalışan bir kadının hikayesini konu alan dizinin çekimleri ise önümüzdeki günlerde başlayacak.

Can Borcu, yakında atv'de!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Aaa Yasak Elma Erim de varmış hala aynı hiç değişmemiş. :A

Ebru-Mine ikilisi yine aynı dizide duygulandım. :(

• Beğendim
Reactions: cookies
Ya atv niye böyle diziler aldı bu sezon ? Hayret ediyorum

Bu da tutmaz havası veriyor canım :(

Resmen yakında üzülecekler neden BBCS'nin 3. Sezonunu yapmadık diye 😂
Kadro bir şekilde kurtarıyor ama başroller de Mine Tugay dışında iyi bir isim yok, tutmazsa ondan tutmaz ama ben tutacağını düşünüyorum.

BBCS eğer Gökhan Horzum hamlesini erken yapsalardı şu an izliyor olurduk.

Kadro bir şekilde kurtarıyor ama başroller de Mine Tugay dışında iyi bir isim yok, tutmazsa ondan tutmaz ama ben tutacağını düşünüyorum.

BBCS eğer Gökhan Horzum hamlesini erken yapsalardı şu an izliyor olurduk.
Yine izlemezdim ben Horzumla o ayrı da 😂 Bakalım ama kanalın durumu iyi değil

• Üzücü
Reactions: Emre Ozansoy
Ebru Özkan, Goncagül Sunar, Ragıp Savaş gibi sağlam oyuncular olmasına rağmen çok tutacak bi iş izlenimi vermedi. İş senaryoya bakıyor gibi.

• Aynen
Reactions: Royal Highness