Simit bulursam Perṣembe evdeyim bundan yapacağım buyrun gelin
(yemek yapmayan ben deneyecek yapmayı
)
@The_Erinch @Zeyno @Royal_Highness @Angelica @Mr.At
ben bundan yedim ...muazzamSimit bulursam Perṣembe evdeyim bundan yapacağım buyrun gelin(yemek yapmayan ben deneyecek yapmayı
)
Allaha şükürler olsun ki zehirlenecek bir tarif değil şükür şükür şükür geliriz biz @Angelica ve @Royal_Highness ile çayıda melo üstüne kahveleri de royal yapar 😂😂Simit bulursam Perṣembe evdeyim bundan yapacağım buyrun gelin(yemek yapmayan ben deneyecek yapmayı
)
Simit bulursam Perṣembe evdeyim bundan yapacağım buyrun gelin(yemek yapmayan ben deneyecek yapmayı
)
Allaha şükürler olsun ki zehirlenecek bir tarif değil şükür şükür şükür geliriz biz @Angelica ve @Royal_Highness ile çayıda melo üstüne kahveleri de royal yapar 😂😂
Ben bunu yiyemem yaa
------
Çok güzel çay yaparım![]()
Elinden zehir olsa da yerükMerak etme ben kafasına vura vura yediririm ona 😂 @Angelica![]()
Simit bulursam Perṣembe evdeyim bundan yapacağım buyrun gelin(yemek yapmayan ben deneyecek yapmayı
)
Owww çok güzel ama şuan midem bulanıyor.
Harika gözüküyor afiyet olsun ☺️
Ellerine sağlık Ömer muhteşem görünüyor 😍
Neden ?Ben bunu yiyemem yaa
------
Çok güzel çay yaparım![]()
Harbiden sen mi yaptın? Ellerine sağlık. Nefis görünüyor.Peynirsiz ve tereyağısız olanı var mı?
Vay çok güzel, eline sağlık.
Harbiden sen mi yaptın? Ellerine sağlık. Nefis görünüyor.Peynirsiz ve tereyağısız olanı var mı?![]()
Adam ya adam.Önce benim siparişi yapıverirsin sonra kendininkini çünkü mutfaktan o iki gıda kokusu midemi bulandırıyor.Tabi ki ben yaptım baṣa gelen çekilir misali evde tek olursan mecbur.
Peynirsiz kolay, tereyağ yerine de zeytin yağı koyarız seninkine.![]()
Ben dedim diye inadına yapıyorsun değil mi?Vazgeçtim yerim![]()