Maskeli Fedai
Favori Üye
Öyle gözüküyor yoldaşım, hem aylardır ortalıkta yoktu hem de geldiği gibi bizi banlatma planları yapmış... Demek ki kuyumuzu kazmakmış dönme amacı... Hainli Fedai... @Maskeli Fedai @MasacREBu hain adam yüzünden forum ömrümüz düşündüğümüzden de kısa sürebilir canım yoldaşım @Maskeli Fedai
Sizin de niyetiniz var hadi hadiii.. @MasacREÖyle gözüküyor yoldaşım, hem aylardır ortalıkta yoktu hem de geldiği gibi bizi banlatma planları yapmış... Demek ki kuyumuzu kazmakmış dönme amacı... Hainli Fedai... @Maskeli Fedai @MasacRE
ŞŞŞŞŞŞŞŞ... Sakın tek kelime daha etme...
Taam taam inandım...
Yoldaşlarım bir araya gelir gelmez hemen işler çığrından çıkılacak noktalara gitti bile... Bunu bile özlemişiz be kardeşim... @Sherlock
Dünyanın en güzel sayısı hakkında konu açmalıyız yoldaşlarım.. @Sherlock
Bu hain adam yüzünden forum ömrümüz düşündüğümüzden de kısa sürebilir canım yoldaşım @Maskeli Fedai
Öyle gözüküyor yoldaşım, hem aylardır ortalıkta yoktu hem de geldiği gibi bizi banlatma planları yapmış... Demek ki kuyumuzu kazmakmış dönme amacı... Hainli Fedai... @Maskeli Fedai @MasacRE
Sizin de niyetiniz var hadi hadiii.. @MasacRE
Söyle lan... Hadi söyle... @MasacRE
+18... @MasacRE @Maskeli Fedai @SherlockKonu sen olunca diyecek tek bir şey oluyor zaten... Tehlike arz ediyorsun... @MasacRE
Kesinlikle katılıyorum canım yoldaşım... Bu leş herif içi boş şovları sever.... @Maskeli FedaiBu Hainli Fedai ancak kurusıkı atar Enes yoldaşım. O aklından geçeni buraya dökecek yürek ne gezer leş herifte...
Bu Hainli Fedai ancak kurusıkı atar Enes yoldaşım. O aklından geçeni buraya dökecek yürek ne gezer leş herifte...
Bizim içi dolu şovlarımız unutulmuş anlaşılan..Kesinlikle katılıyorum canım yoldaşım... Bu leş herif içi boş şovları sever.... @Maskeli Fedai
Kesinlikle katılıyorum canım yoldaşım... Bu leş herif içi boş şovları sever.... @Maskeli Fedai
Hala devam ediyor içi dolu sandığı BOŞ şovlarına...Bizim içi dolu şovlarımız unutulmuş anlaşılan..
Yazık bu da böyle seviniyor sanırım... Bırakalım da kendi kendine eğlensin gariban... @Maskeli FedaiHala devam ediyor içi dolu sandığı BOŞ şovlarına...
Bu Hainli Fedai ancak kurusıkı atar Enes yoldaşım. O aklından geçeni buraya dökecek yürek ne gezer leş herifte...
Kesinlikle katılıyorum canım yoldaşım... Bu leş herif içi boş şovları sever.... @Maskeli Fedai
Bizim içi dolu şovlarımız unutulmuş anlaşılan..
Hainli Fedai Çöp kovası…Hala devam ediyor içi dolu sandığı BOŞ şovlarına...
Ağır oldu… M10 gibi bir plase…Yazık bu da böyle seviniyor sanırım... Bırakalım da kendi kendine eğlensin gariban... @Maskeli Fedai
Doktor kendi haline bırakın dedi zaten yoldaşım. O yüzden dediğin doğru eğlensin kendi kendine garibim @Maskeli FedaiYazık bu da böyle seviniyor sanırım... Bırakalım da kendi kendine eğlensin gariban... @Maskeli Fedai