VarmişGetir de var mıdır?
VarmişGetir de var mıdır?
Maaşallah herşey elinin altındaBizde Edeka'da var. Evden 3 dakika uzaklıkta yani.
------
Çok çiğ duruyor birde. Az pişmiş sanırım, tadınca seversin belki.
Bekle 10 dakikaya kapında.Adresi vereyim bana yolla
O ne öyle Türk marketi adı gibi.Bizde Edeka'da var. Evden 3 dakika uzaklıkta yani.
------
Fıyatı ne kadar?VarmişAma bölgende bitmiş de olabilir@kerem sevenler çoksahttps://getir.com/urun/kinder-bueno-hWftaYXeTW/
Yok ya pişince de sertBizde Edeka'da var. Evden 3 dakika uzaklıkta yani.
------
8.95Fıyatı ne kadar?
Sucuk gibi yumurtaya mı karışıtırıyorsunuz birde? 😱Yok ya pişince de sertGerçi biz hindi jambon alıyoruz yumurtalı yıyorum genelde. Böyle yemekle yenmez. Hele o tarz ıyyy
------
8.95Sana göre 0.80 gibi bişeydir
Çok tatlı değil mi. En sevdiğim zincir market olur. Santrali de Hamburg'ta zaten.Bekle 10 dakikaya kapında.
O ne öyle Türk marketi adı gibi.
Bizde 2.5 €. Nerede bu adalet? Hani €, 10 TL olmuştu?Yok ya pişince de sertGerçi biz hindi jambon alıyoruz yumurtalı yıyorum genelde. Böyle yemekle yenmez. Hele o tarz ıyyy
------
8.95Sana göre 0.80 gibi bişeydir
Garip geldi.Sucuk gibi yumurtaya mı karışıtırıyorsunuz birde? 😱
Çok tatlı değil mi. En sevdiğim zincir market olur. Sentrali de Hamburg'ta zaten.
Kaç yüzyıl geride kaldın, artık en son 12 küsurdu.Sucuk gibi yumurtaya mı karışıtırıyorsunuz birde? 😱
Çok tatlı değil mi. En sevdiğim zincir market olur. Sentrali de Hamburg'ta zaten.
------
Bizde 2.5 €. Nerede bu adalet? Hani €, 10 TL olmuştu?
Ana merkez yeri. Hani mesela Ülker'in santrali İstanbul'da olur ya.Garip geldi.Sentral ne demek?
------
Kaç yüzyıl geride kaldın, artık en son 12 küsurdu.
Evet gayet güzel oluyorSucuk gibi yumurtaya mı karışıtırıyorsunuz birde? 😱
Çok tatlı değil mi. En sevdiğim zincir market olur. Santrali de Hamburg'ta zaten.
------
Bizde 2.5 €. Nerede bu adalet? Hani €, 10 TL olmuştu?
Ha, aklım öyle bir gitmiş ki Almanca bir şey zannettim.Ana merkez yeri. Hani mesela Ülker'in santrali İstanbul'da olur ya.
43 gram derken?Evet gayet güzel oluyorDene bence
Ahahah 43 gr'miş sizdeki kaç gram
Nein, ben Almanca hiç bilmiyor. Türkçe şey ediyor sadece.Ha, aklım öyle bir gitmiş ki Almanca bir şey zannettim.
Yok ya, köyde yaşıyorum. Bir tek market var işte.Maaşallah herşey elinin altında
Tam şu anda inandım.43 gram derken?
Bizde 6'lı satılıyor. Bir tanesi 21 gram üstelik. Sinirlenmeye başlıyorum.
------
Nein, ben Almanca hiç bilmiyor. Türkçe şey ediyor sadece.
------
Yok ya, köyde yaşıyorum. Bir tek market var işte.
2'li 43 gram43 gram derken?
Bizde 6'lı satılıyor. Bir tanesi 21 gram üstelik. Sinirlenmeye başlıyorum.
------
Nein, ben Almanca hiç bilmiyor. Türkçe şey ediyor sadece.
------
Yok ya, köyde yaşıyorum. Bir tek market var işte.
Ahahaha kinder'in sahibi türk asıllı olabilir.2'li 43 gram
Hem gramaj olarak hem de fiyat olarak sizden daha iyi
ayrıcana bu gelmiş bizeBİ ara almaya çalişayımBelki o boş tadı severim
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!www.migros.com.tr
Herif yıllardır insanları yedi demek.Ahahaha kinder'in sahibi türk asıllı olabilir.@slhttnmtl
Onu da çok seviyorum. Tadları aynı ama. Hazır indirime girmişken hiç bekleme derim. Fikrin değişecektir tattıktan sonra.
En kısa sürede şikayet mektubu vereceğim. Resmen kazıklıyor bizi.Herif yıllardır insanları yedi demek.
Hep beraber verelim, hatta dava açalım ceza olarak da her ay bol bol çikolata hem de bedavaya.En kısa sürede şikayet mektubu vereceğim. Resmen kazıklıyor bizi.
Migros hemen bizim bölgeye gelıyormu bilmıyyorum yarın sabaha beklicemAhahaha kinder'in sahibi türk asıllı olabilir.@slhttnmtl
Onu da çok seviyorum. Tadları aynı ama. Hazır indirime girmişken hiç bekleme derim. Fikrin değişecektir tattıktan sonra.
Sana noluyor be almanyadamısın sendeHep beraber verelim, hatta dava açalım ceza olarak da her ay bol bol çikolata hem de bedavaya.
Yok ben Türk ama milleti kekliyor kontenjanından.Migros hemen bizim bölgeye gelıyormu bilmıyyorum yarın sabaha beklicem
Sana noluyor be almanyadamısın sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?