Canım Ailem Tekrarlarıyla ATV'de!

Allah var adanalının ilk 4 bölümünü senaryosu çok başarılıydı. ama sonrada öyle böyle saçmalamadı. zaten ilk sezonun sonunda asi ab de adanalıyı tokatladı :)))))) 2. sezondada düşüşü devam etti 2. sezon 5-6 reytiglere kadar düştü. 3. sezonda reyting meyting kalmadı yayından kaldırdılar :))))))))))

Allah var adanalının ilk 4 bölümünü senaryosu çok başarılıydı. ama sonrada öyle böyle saçmalamadı. zaten ilk sezonun sonunda asi ab de adanalıyı tokatladı :)))))) 2. sezondada düşüşü devam etti 2. sezon 5-6 reytiglere kadar düştü. 3. sezonda reyting meyting kalmadı yayından kaldırdılar :))))))))))

son sezon az da olsa düştü kalite olarak ne ilk 4 bölümü :D

son sezon az da olsa düştü kalite olarak ne ilk 4 bölümü :D

ilk 4 bölümdeki hırsızlık ve aksion diğer bölümlerde oldu mu. otobüsten hırsızların uçurulması ambulansla yapılan hırsılık diğer bölümlerde olmadı saçma sapan adanalının sözde komedsi vardı.

ilk 4 bölümdeki hırsızlık ve aksion diğer bölümlerde oldu mu. otobüsten hırsızların uçurulması ambulansla yapılan hırsılık diğer bölümlerde olmadı saçma sapan adanalının sözde komedsi vardı.

aslında bence ilk dört bölümün tutmasınında konuyla alakası yoktu .. kimi çakır karakterindeki başarısı için oktay kaynarcayı . kimiside sıladaki bora karakteri için mehmet akif alakurtu merak edip diziye başladılar ama beklentilerine hitap etmediği için bıraktılar filmi...

Canım Ailem, seveni çok olan bir işti ve ATV'nin yanlış politikalarının kurbanı olmuştu. Tekrarlarının başarılı olması ise çok kolay değil. Yazın da tekrarları yayınlanmış ve pek başarılı olamamıştı diye hatırlıyorum.

Adanalı ve Aliye'nin tekrarlarının karşılaştırılması ise saçma. Biri polisiye - komedi diğeri ise dram. Tekrarlarda polisiye ve komediler her zaman daha avantajlıdır çünkü devamlılık gerektirmez.

Yeni bölümlerde ise genelde tam tersi oluyor ve dram dizileri daha avantajlı oluyor.

tabiki oldu sen 4 bölüm izleyip bırakmışsın aksiyon her daim vardı :D

tabiki oldu sen 4 bölüm izleyip bırakmışsın aksiyon her daim vardı :D

adanalını silahı tutamayıp o kilosuyla hırsızları yakaladıgı kovalamaclar dışında süper bir hırsızlık ne var :)))))) ila silah patladı kovalamaca oldu ama il 4 bölümdeki gibi orjinal bişey var mı( bir kaç bölüm dışında)

adanalı başta sona süper bir diziydi bence son sezon senaryo baya bir değişti ve izleyici alışamadı ondan reytingler düştü. ben 15 tatilde tekrarlarıni izledim ne kadar özlediğimi anladım. Ayrıca canım ailem dizisini sevmem yani izlemem :)

adanalı başta sona süper bir diziydi bence son sezon senaryo baya bir değişti ve izleyici alışamadı ondan reytingler düştü. ben 15 tatilde tekrarlarıni izledim ne kadar özlediğimi anladım. Ayrıca canım ailem dizisini sevmem yani izlemem :)
3. sezon rezaletti sırf tamamen izlemek için izledim izlerken uyuyakalıyordum yani ilk bölümler olsa kötü polisiye olacaktı ama şimdi benim için en iyi ikinci polisiye

Forum İstatistikleri

Konular
176,554
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy