Diziden dehşet bir klişe havası alıyorum. Nalan ve Muzo birbirlerine daha da yakınlaşacaktır. Muzo'nun Nalan'a yanık olduğu artık belli. Nalan şimdi onu abi olarak görüyor ama Sedat'ın onu umursamaz tavırları Nalan'ı Muzo'ya daha da yakınlaştıracak. Sedat bunu anlayacak ve bir yerde abisi ile kavga edecektir. Sezon finaline doğru bunların yaşanmasını bekliyorum. Sezon finalinde de Muzo evden ayrılıp başka bir yere gidecektir.
Normal bir Türk dizisinde olması gerekenler bu. Dizinin senaristi de reyting için ucuz numaraları sevdiğinden bu senaryonun yaşanma olasılığı bence yüksek.
Kitabı okumadığım için neler olacağını bilmiyorum. Ben şimdiki durumlardan yola çıkarak bu tahminleri yaptım. Dizinin kitaba çok uygun gitmediği de göz önüne alınırsa Hayri diziye gelmezse şaşırmam.Nalana Hayri gelecek daha asıl hikaye orda bu dediğin olmayacak Sedatın Cana ile ilişkisi Nalanla evlenince devam edecek Nalan şoförü hayriye aşık olacak
Kitabı okumadığım için neler olacağını bilmiyorum. Ben şimdiki durumlardan yola çıkarak bu tahminleri yaptım. Dizinin kitaba çok uygun gitmediği de göz önüne alınırsa Hayri diziye gelmezse şaşırmam.![]()