Masumlar'ın ilk bölümü de (özellikle İnci-Han kısımları) sıkıcıydı o yüzden hemen karar vermeyip sonraki bölümlere de bak.Fazla beğenemedim, kaliteli ama çok ağır ilerledi. Başrol erkek bildiğin dublajlı Emir Sarrafoğlu gibi.
Masumlar'ın ilk bölümü de (özellikle İnci-Han kısımları) sıkıcıydı o yüzden hemen karar vermeyip sonraki bölümlere de bak.Fazla beğenemedim, kaliteli ama çok ağır ilerledi. Başrol erkek bildiğin dublajlı Emir Sarrafoğlu gibi.
Emir'in tırnağı olamaz bu be.Fazla beğenemedim, kaliteli ama çok ağır ilerledi. Başrol erkek bildiğin dublajlı Emir Sarrafoğlu gibi.
İlk 1 saat ciddi anlamda sıkıcı, temposuz ve gereksiz uzundu. Devamına bakmayı düşünmüyorum ben de.1 saat zor dayandım diziye. Bu kadar uzun ve gereksiz sahneler çok fazla geldi.
İlgimi çekmedi. Yolu açık olsun ama ben almayayım@Özgür
Ya sen git Survivor rezilliğini izle bence de cidden.İlk 1 saat ciddi anlamda sıkıcı, temposuz ve gereksiz uzundu. Devamına bakmayı düşünmüyorum ben de.
Ne alaka? Diziye kötü bir şey demedim ilk bölümün ilk 1 saati çok temposuzdu. Senaristten zaten umudum yoktu daha önce de dedim. Yorumlara baktım bana katılan çok isim var.Ya sen git Survivor rezilliğini izle bence de cidden.
Boş boş böğürmelere saatlerce katlanıp Camdaki Kız'ı 1 saatte kestirip atman ilginç.Ne alaka? Diziye kötü bir şey demedim ilk bölümün ilk 1 saati çok temposuzdu. Senaristten zaten umudum yoktu daha önce de dedim. Yorumlara baktım bana katılan çok isim var.Eğer 2. bölümde tempo artarsa, hikaye güzel olursa şans veririm yani.Survivor ile alakasını çözemedim.
Lütfen şu başkalarının izlediği şeylere kalitesiz, rezillik bilmem ne demeyi, eleştirmeyi bırak. En güzel, en kaliteli şeyleri sen izliyorsun tamam. O projeler dışında hepsi çer çöp ama biz izliyoruz.Boş boş böğürmelere saatlerce katlanıp Camdaki Kız'ı 1 saatte kestirip atman ilginç.Sonradan senaryo açılmıştı zaten izlesen görürd(s)ün.
Başkalarının izlediği şeylere değil Survivor'a çöp diyorum ama Survivor'ın çöp olduğunu söylemek için izlemeye gerek yok fragmanlarını görmek bile yetiyor.Lütfen şu başkalarının izlediği şeylere kalitesiz, rezillik bilmem ne demeyi, eleştirmeyi bırak. En güzel, en kaliteli şeyleri sen izliyorsun tamam. O projeler dışında hepsi çer çöp ama biz izliyoruz.
Yoo gayet de başkalarının izlediği her şeye yorumun var. Buraya laf ettiğin bir sürü dizi mesajı atarım ama o kadar fazladır ki sığmaz.Başkalarının izlediği şeylere değil Survivor'a çöp diyorum ama Survivor'ın çöp olduğunu söylemek için izlemeye gerek yok fragmanlarını görmek bile yetiyor.Camdaki Kız'a 1 saat dayanıp 3-4 saatini ona ayırıyorsun durumun tuhaflığına şaşırdım sadece.
Ha başladı yine huysuz.Yoo gayet de başkalarının izlediği her şeye yorumun var. Buraya laf ettiğin bir sürü dizi mesajı atarım ama o kadar fazladır ki sığmaz.
Ben Camdaki Kız'a kötü demedim, kalitesiz demedim, hakaret bile etmedim. Temposuz geldi ve müzik başımı şişirdi yani sırf bunları dedim diye izlediğim başka şeylerden vurman saçma. Canım sıkılır bir anda açıp kalan 1 saati de izlerim belki. İstersem Survivor da izlerim kime ne?
Ne kıymetliymiş şu Camdaki Kız demediğini bırakmadın.
Masumlar Apartmanı'nın ilk bölümünü izlemediğim için bi' şey diyemem ama en azından bu kadar uzun ve katlanılmaz olduğunu sanmıyorum.Masumlar'ın ilk bölümü de (özellikle İnci-Han kısımları) sıkıcıydı o yüzden hemen karar vermeyip sonraki bölümlere de bak.Hem yeni bölüm fragmanı daha hareketli.
İlk 13 bölümdeki dublajlı Emir gibi işte. Gerisine laf yok.Emir'in tırnağı olamaz bu be.
İzlemedin mi? 😱 Eee ilk bölümü yani hikayeye girişi izlemediysen şimdi nasıl izliyorsun anlamadım.Masumlar Apartmanı'nın ilk bölümünü izlemediğim için bi' şey diyemem ama en azından bu kadar uzun ve katlanılmaz olduğunu sanmıyorum.
İlk 13 bölümdeki dublajlı Emir gibi işte. Gerisine laf yok.
Yine bayık bir fragman hazırlamışlar.
Nesi bayık be gayet hareketli.Yine bayık bir fragman hazırlamışlar.
Bu ne saçmalıktır? 😱Bridgeron Türkiye versiyonu çekilmiş de haberimiz yok.Ekibin güzelliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?