Kanal D Camdaki Kız - Dizi Yorumları

Sedat'tan intikam almak için karısının babasına mı yanaşıyor.
Bir de zorla günahına giriyormuş nasıl bir zorsa artık.
Zorluyorlar. Neden Cana'yla konusmaya gidiyor. Havaalanına gidip geri aldın kocanı zaten
Babanı korucaksan da babanla konus

Reactions: Aserat
Zorluyorlar. Neden Cana'yla konusmaya gidiyor. Havaalanına gidip geri aldın kocanı zaten
Babanı korucaksan da babanla konus
Tüm erkekleri sırayla elden geçirecek bu gidişle.
En son izlediğimde Feride saçını başını yoluyordu artık kendi elleriyle boğup gebertir.

Reactions: Forumdash
E babasıyla görüyo peşini bırak diye konuşmaya gitmiş belli
Cana'ya ne gidiyor gitsin kendi babasıyla konussun uyarsın diye. Kocamla kaçmaya kalktı bu kadın desin. diyorum

------

6. bölümden sonra bıraktım ama sezon finalini izlemiştim.
Bu sezon fragmanlarından takip etmeye çalışıyorum kendisine 2 buçuk saat dayanamasam da fragmanlar eğlenceli.
Şuan beni şok ettin

Reactions: Angelica and Aserat
Cana'ya ne gidiyor gitsin kendi babasıyla konussun uyarsın diye. Kocamla kaçmaya kalktı bu kadın desin. diyorum

------

Şuan beni şok ettin
Namus takıntısı ve konuların aşırı uzatılması yormuştu yoksa izlemeye devam etmek isterdim. İlginç şekilde çekici bir havası da var çünkü.
Asıl senin izlemene şaşırdım.

Namus takıntısı ve konuların aşırı uzatılması yormuştu yoksa izlemeye devam etmek isterdim. İlginç şekilde çekici bir havası da var çünkü.
Asıl senin izlemene şaşırdım.
Ben ilk sezonda izliyordum bu sezonda
Bu sezon izlemem sanıyordum ama aksine bu sezon daha güzel geçen sezona göre lütfen izlemeye başlama da büyüsü bozulmasın

Reactions: Aserat
Ben ilk sezonda izliyordum bu sezonda
Bu sezon izlemem sanıyordum ama aksine bu sezon daha güzel geçen sezona göre lütfen izlemeye başlama da büyüsü bozulmasın
Benim izlememle mi bozulacak.
Psikolojik dramdan pembe diziye geçmişler sanırım daha izlenebilir bir durumda şu an.