MA havası alman çok normal aynı yapımcı ve doktor olunca.Kıbrıs'tan önce başlamalıydı ama yine de her şerde bir hayır vardır. MA havası aldım diziden, eğer öyleyse tutmasını isterim tabii ki.
MA havası alman çok normal aynı yapımcı ve doktor olunca.Kıbrıs'tan önce başlamalıydı ama yine de her şerde bir hayır vardır. MA havası aldım diziden, eğer öyleyse tutmasını isterim tabii ki.
Doktor?MA havası alman çok normal aynı yapımcı ve doktor olunca.
Gülseren teyzem işte. Yeni fragman çıktı konuya bak hemen.Doktor?
Daha çoook bekleyeceksin.Bu ecünnünün hezimetini görmek için geldim, merakla Cuma'yı bekliyorum.
Asıl sen bunun dizi tutturduğunu görmek için daha çok bekleyeceksin.Daha çoook bekleyeceksin.
Bıkmadın bu boş temennilerden.Asıl sen bunun dizi tutturduğunu görmek için daha çok bekleyeceksin.
Senin boş hayallerinden bıkmadığın gibi diyeceğim ama benim temennilerim asla seni hayallerin gibi boş değilİstanbul sokaklarında bir QUEEN
Ekli dosyayı görüntüle 100883
Ekli dosyayı görüntüle 100885
Ekli dosyayı görüntüle 100884
------
Bıkmadın bu boş temennilerden.
Neyse gelecek cuma görüşelim asıl kudurmanı o zamana sakla.Senin boş hayallerinden bıkmadığın gibi diyeceğim ama benim temennilerim asla seni hayallerin gibi boş değil
Yazık, kurbanlık koyun gibi bekle dur ölüm gününü. .ssNeyse gelecek cuma görüşelim asıl kudurmanı o zamana sakla.
Yayın tarihi ertelendi 8 Nisan Perşembe oldu
Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Camdaki Kız'ın yayın tarihi belli oldu!
Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, yönetmenliğini Nadim Güç'ün yaptığı, senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu'nun yazdığı, başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı dizi perşembe akşamları yayınlanacak.
'Camdaki Kız' ilk bölümüyle 1 Nisan Perşembe 20.00'de Kanal D'de!