Netflix Call My Agent (Menajerimi Arayın) - Dizi Yorumları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Bunu sen mi diyorsun. :eek: Sıkışınca OK, yav he he diyen sensin ben sadece şu an dedim sana boş yapıyorsun diye. :A

Malum kişi kim be şifreli konuşma. :A
K ile başlayıp ıraç ile biten şahsın Fransa şubesi. :A
 
  • Güldürdün
Reactions: Özgür

mesmeso

Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,529
Reaksiyon puanı
9,534
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Asansörün önüne odaklandım direkt.
Harika görünüyorlar. :bhr:
4. sezonun genel özetini Türkçeye çevirdim buyrun. :A

3. sezonda, Andrea ve Gabriel, Mathias'a karşı verdikleri hukuk savaşını kazanmış, Camille ve Herve'in çifte menajerliği açığa çıkmıştı. 4 ay sonra, Andrea idari müdür koltuğuna oturmuştur. Gücün kendi elinde olması hoşuna gitse de yeni sorumlulukları yüzünden başını kaşıyacak vakti yoktur; çünkü Mathias'ın oyuncularının, ASK'taki menajerleri, ajanstan ayrılmakla tehdit etmesi yüzünden zor zamanlar yaşanmaktadır. Mathias ve Noemie gelecek planlarını gizli tutmaya devam ederken diğer menajerler de onları kapabilmenin peşindedir. Camille, Sofia'nın menajeri olmuştur ve işle arkadaşlığı birbirinden ayırmak zorundadır. Herve ise kamera karşısına geçeceği bir projeden teklif alınca hayatını sorgulamaya başlar.

ASK cesur ve tehlikeli seçimlerle yüzleşmeye hazırlanırken Gabriel'in endişelerine rağmen, Starmedia'dan Elise Formain adlı yeni ve kıdemli bir menajer de Andrea'nın dümeninde olduğu ajansta işe alınır. Bu gemi ya batacak ya da çıkacaktır.
 
  • Harika
Reactions: mesmeso and Özgür

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
4x1 - 4x2

İlk 3 sezonu izlememin üstünden fazla vakit geçmese de özlemişim. Yine de Türk versiyonuyla aynı anda izliyor olmaktan mı bilinmez ama oradakinin aksine buradaki soğuk dünya iyice gözüme battı. Daha önce de dediğim gibi dizileri Türkiye'ye uyarlamamızın en iyi tarafı (senaryodan bağımsız olarak) o sıcaklığı ve duyguyu verebiliyor olmamız. Akdeniz insanı olduğumuz için o sıcaklık bize de geçiyor herhalde. :A Belki final için yazarım ama diğer bölümler için böyle yorumlar yapmayacağım o yüzden hafiften bizle kıyaslamak ve sürpriz gelişmelerden bahsetmek istiyorum:

Matthias yine menajer olur derken yapımcılığa geçmiş. Yapım şirketinde geçen kısımlara şimdilik pek alışamadım muhtemelen herkesin ajansta olmasına alıştığım için tuhaf geldi. Noemie kraliçem yine formundaydı özellikle ilk bölümün sonundaki sahnesiyle (bizde çekilse kanal binası taşlanırdı) tam bir deli olduğunu yine kanıtladı. :A Ama sezon sonunda Matthias'la olan ilişkisi bitecekmiş gibi geliyor niyeyse. StarMedia'dan gelen menajer de sezona renk katacak gibi.

Collette ve Nejat'ın arasında cinsiyet dışında hiçbir fark yok gerçekten. İkisi de mıymıy, ömür törpüsü ve iç bayıcı karakterler. Andrea'yı boynuzlaması da tüy dikti umarım gittiği yerden gelmez.ss Bu arada Hicham da önceki sezonlara göre bayağı geri plana düşmüş ama 2. bölümde olanlardan sonra Andrea'yla yeniden yakınlaşacaklar anlaşılan.

Camille'i severdim ama Dicle'yi gördükten sonra tatmin etmiyor. Tabii bu biraz bizim uyarlamayla da alakalı çünkü bizde Dicle her şeyin merkezine yerleştirilmiş durumda. Ahsen Eroğlu'nun inanılmaz enerjisini de hesaba katınca Camille'in soğukluğu ve etkisizliği insanı biraz itiyor. Aynı şekilde Kıraç-Dicle sahnelerinden sonra Matthias-Camille ilişkisi (ilk 2 bölümde tek sahne falan vardı) de şimdilik eh işte dedirtti.

3. sezonu unuttuğum için Gabriel ve Sofia'nın ayrıldığını unutmuşum. Sofia'nın tutunma hikayesi güzel gidiyor umarım Gabriel'in yeni sevgilisi yüzünden fazla yıpratmaz kendini. :( Bu arada Çınar'ın da (Fatih Artman etkisiyle) Gabriel'den çok daha komik ve sevilesi olduğunu da belirtmek zorundayım. :A

Sezon ASK'ın batışı ve Matthias'ın oyuncularını ajansta kalmaya ikna etmeleri üzerinden gidiyor özellikle maddi sorunlar yüzünden hukuk departmanının da onların yanına taşınmasıyla eğlenceli sahneler çıkmış. Konuk hikayeleri de iyiydi umarım Ekin Atalar diziye başlamışken 4. sezonu da izler ve bunları da uyarlar. :A

7/10
 
  • Beğendim
Reactions: mesmeso