Dünkü arkadaş senin fake hesabın galiba ikiniz de papağan gibi aynı şeyleri söylediğiniz için.Sen de kudurmaya devam edebilirsin canım, her konuda istisnasız bahsediyorsun çünkü.
Dünkü arkadaş senin fake hesabın galiba ikiniz de papağan gibi aynı şeyleri söylediğiniz için.Sen de kudurmaya devam edebilirsin canım, her konuda istisnasız bahsediyorsun çünkü.
Herkes de doğruları görüyor demek ki.Dünkü arkadaş senin fake hesabın galiba ikiniz de papağan gibi aynı şeyleri söylediğiniz için.
Bizde bir erkek için savaşan iki kadın falan olur.1x2
Şimdi, orijinalde iki oyuncu filmde lezbiyen çift olacak dendi. Biz de o kısmı nasıl yapacaklar çok merak ediyorum. Bizdeki versiyonda Neboş ve Nünü’yü izlemek için sabırsızlanıyorum. Çok sevdiğim iki isim, o bölüm çok eğlenceli olacak.
Hippo, Mathias’ın oğlu çıktı ve ben şok. 😱Biz de Kıraç’ın kızı var galiba, fragmandan anladığım kadarıyla. Gabriel ve Andrea gibi bizde de Çınar ve Feris arasında bir şeyler olacak mı acaba? Ben Kıraç ve Feris istiyorum, Allah’ım sesimi duy.
Film olayını çok merak ettim ya.Bizde bir erkek için savaşan iki kadın falan olur.Gabriel ve Andrea sadece arkadaşlıktan ibaret yani o tarz bir şey olmayacak diyeyim sadece.
1 Eylül'de göreceğiz az sık dişini.Film olayını çok merak ettim ya.Ya arkadaş oldukları belli de bizde acaba öyle mi olacak.
Banane ya, Kıraç’la olsun.1 Eylül'de göreceğiz az sık dişini.Detay vermeyeyim ama orijinalini düşünürsek Feris için olası başka bir erkek karakter durumları olabilir.
Beter ol.Banane ya, Kıraç’la olsun.Bir yolunu bulsunlar, ben onları shipliyorum.
Açıklanan isimlerden Gökçe Bahadır olabilir gibi geldi yakışır da.1x4
Güzel bir bölümdü. 2 çocuklu Audrey bizde kim olacak çok merak ediyorum, çok eğlenceli sahneler olacak gibi.
Mathias ve Camille’ın olayı ne zaman patlak verecek merak ediyorum.
Diğer kızı Ay Yapım'ın dizisinde oynamıştı daha önce ondan da olabilir.1x3
Arlette’in sahneleri çok az geliyor bana, umarım ilerleyen bölümlerde daha çok görürüm.
Sophia ve Gabriel çok hoşuma kaçtılar. Haydi koçlarım göreyim sizi.
Bizdeki hikayede Derya Baykal-Ferhan Şensoy ikilisini merak ediyorum valla. Derya Şensoy’u isimden dolayı tercih etmediler diye düşünüyorum, malum ana-kızın adı Derya ve Derya olacaktı.
Gerçekten doğum yapmış, iki çocuklu bir oyuncumuz yok mu yav.Açıklanan isimlerden Gökçe Bahadır olabilir gibi geldi yakışır da.
Diğer kızı Ay Yapım'ın dizisinde oynamıştı daha önce ondan da olabilir.Doğru kız seçimi.
Gerçeğini düşüneceksek Bergüzar Korel olabilir.Gerçekten doğum yapmış, iki çocuklu bir oyuncumuz yok mu yav.Ama yakışır yani, ama keşke öyle olsaymış güzel olurmuş.
Derya Baykal’la Derya Şensoy çok benziyor ondan demiştim.
Süper olurdu ya, keşke o olsa.Gerçeğini düşüneceksek Bergüzar Korel olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?