2017 Call Me by Your Name / Beni Adınla Çağır - Film Yorumları

Filmin Oscar'dan eli boş döneceğini sanmıyorum. Mystery of Love gibi bir şaheserle en iyi orijinal şarkı ödülünü alacaktır. En iyi erkek oyuncuda şansı yüksek. En iyi filmde favorim CMBYN.

Son düzenleme:
Sanırım bi süre şeftali yiyemeyeceğim
Ögggg o neydi abi yaa kustum. Rahat 2 puan kırarım ben o sahneden

Erkek oyunculardan Elio 10 numara oynamış. Diziyi o taşımış. Harika oynamış. Ben özellikle filmin sonunda ki sahnede çok hissettim oyunculuğunu. Bir çok sahnede iyi iş çıkartmış.

Yönetmeni çok sevdim. Tek açıdan harika sahneler çekmiş. Güzel bi yönetmenlik işi vardı. Filmin en iyi yanı birde görseller. Doğaya atasım geldim kendimi. Into the Wild'den sonra en etkileyen diyebilirim.

Müzikler iyi. Özellikle sonda ki müzik on numara. Hemen araştırıyorum ve Listeme ekliyorum müziği.

Senaryo biraz boştu. Hatta baya boştu. Ama yönetmen onu daha duru hale getirip görsek ile harmanlayınca iyi iş çıkartmış. Bence yönetmen cidden iyi.

6/10
7 olabilirdi kusmasam

Şeftali sahnesi aklımdan çıkmıyor.

@Çiğdem- @Forumdash

Son düzenleme:
Bugüne kadar izlediğim fimler/diziler içinde kıskandığım tek karakter buradaki Elio'ydu. Çok güzel bir hayat yaşıyorsun Elio;(

bayağıda övmüşsün filmi ama verdiğin puan biraz normal hale getiriyor durumu nerdeyse onca övgüden sonra dokuz falan vereceksin sandım

şeftali sahnesi berbattı ya hiç hatırlatma

bayağıda övmüşsün filmi ama verdiğin puan biraz normal hale getiriyor durumu nerdeyse onca övgüden sonra dokuz falan vereceksin sandım

1 Vermiştim filme ama Şeftali sahnesi şuan hafızamda yoku bile kalmamış herşeyiyle unutmuşum darısı başına sokak sanati
@Forumdash

1 Vermiştim filme ama Şeftali sahnesi şuan hafızamda yoku bile kalmamış herşeyiyle unutmuşum darısı başına sokak sanati
@Forumdash

bizimi kandırıyorsun şeftali sahnesini unutmuş olman imkansız hogatha
sen o bir puanıda sırf oğlanlar şeftaliyle oynaştığı için vermiştin

Bugüne kadar izlediğim fimler/diziler içinde kıskandığım tek karakter buradaki Elio'ydu. Çok güzel bir hayat yaşıyorsun Elio;(

Eşcinsel olması dolayısıyla mı hayatı harika yoksa şatafatlı ve sıkıcı bir hayatı olduğu için mi? Bu filmin bu kadar abartılmasıno anlamadım, dünya sinema Tarihinde binlerce daha gıpta edilesi gerçek karakterler vardır. Ama tabi bu sadece benim yorumum, herkesin yorumu kendisine sonuçta.

Şatafatlı, modern ve geniş görüşlü bi aile yapısı oldugundan heralde
@yatutarsa ?

7 puan verilebilecek bi film. Baya övülür bence
Şimdi 6 verdin deme onun sebebi o sahne