Filmin Oscar'dan eli boş döneceğini sanmıyorum. Mystery of Love gibi bir şaheserle en iyi orijinal şarkı ödülünü alacaktır. En iyi erkek oyuncuda şansı yüksek. En iyi filmde favorim CMBYN.
Son düzenleme:
yorumunda puanında harika hogatha biz bu tarz konulara aslında sense8 den talimliyiz @Forumdash la birlikteama o dizide estetiği öldürmemişlerdi harikaydı diziburdaysa işin cılkı çıkmış gibi ...birde sense8 deki diğer kaderdaşımız @sokak sanati nı davet edelim bu filme bakalım o nasıl bir bakış açısı sergileyecek
bundan sonra fazla puan kasıldığını düşündüğüm filmlere özellikle @Çiğdem- i çağıracağımyerin dibine batırıp asıl ortalamayı bulmamıza yardımcı olur
bayağıda övmüşsün filmi ama verdiğin puan biraz normal hale getiriyor durumu nerdeyse onca övgüden sonra dokuz falan vereceksin sandımSanırım bi süre şeftali yiyemeyeceğimÖgggg o neydi abi yaa kustum. Rahat 2 puan kırarım ben o sahneden
Erkek oyunculardan Elio 10 numara oynamış. Diziyi o taşımış. Harika oynamış. Ben özellikle filmin sonunda ki sahnede çok hissettim oyunculuğunu. Bir çok sahnede iyi iş çıkartmış.
Yönetmeni çok sevdim. Tek açıdan harika sahneler çekmiş. Güzel bi yönetmenlik işi vardı. Filmin en iyi yanı birde görseller. Doğaya atasım geldim kendimi. Into the Wild'den sonra en etkileyen diyebilirim.
Müzikler iyi. Özellikle sonda ki müzik on numara. Hemen araştırıyorum ve Listeme ekliyorum müziği.
Senaryo biraz boştu. Hatta baya boştu. Ama yönetmen onu daha duru hale getirip görsek ile harmanlayınca iyi iş çıkartmış. Bence yönetmen cidden iyi.
6/10
7 olabilirdi kusmasam
Şeftali sahnesi aklımdan çıkmıyor.
@Çiğdem- @Forumdash
bayağıda övmüşsün filmi ama verdiğin puan biraz normal hale getiriyor durumu nerdeyse onca övgüden sonra dokuz falan vereceksin sandım
şeftali sahnesi berbattı ya hiç hatırlatma
1 Vermiştim filme ama Şeftali sahnesi şuan hafızamda yoku bile kalmamış herşeyiyle unutmuşum darısı başına sokak sanatiSanırım bi süre şeftali yiyemeyeceğimÖgggg o neydi abi yaa kustum. Rahat 2 puan kırarım ben o sahneden
Erkek oyunculardan Elio 10 numara oynamış. Diziyi o taşımış. Harika oynamış. Ben özellikle filmin sonunda ki sahnede çok hissettim oyunculuğunu. Bir çok sahnede iyi iş çıkartmış.
Yönetmeni çok sevdim. Tek açıdan harika sahneler çekmiş. Güzel bi yönetmenlik işi vardı. Filmin en iyi yanı birde görseller. Doğaya atasım geldim kendimi. Into the Wild'den sonra en etkileyen diyebilirim.
Müzikler iyi. Özellikle sonda ki müzik on numara. Hemen araştırıyorum ve Listeme ekliyorum müziği.
Senaryo biraz boştu. Hatta baya boştu. Ama yönetmen onu daha duru hale getirip görsek ile harmanlayınca iyi iş çıkartmış. Bence yönetmen cidden iyi.
6/10
7 olabilirdi kusmasam
Şeftali sahnesi aklımdan çıkmıyor.
@Çiğdem- @Forumdash
1 Vermiştim filme ama Şeftali sahnesi şuan hafızamda yoku bile kalmamış herşeyiyle unutmuşum darısı başına sokak sanati@Forumdash
Hahahah ben aşırı şey sahneler vardı ama şeftali falan şuan hafızamda yok gerçekten hatırlamayada gerek yok sanırımbizimi kandırıyorsun şeftali sahnesini unutmuş olman imkansız hogathasen o bir puanıda sırf oğlanlar şeftaliyle oynaştığı için vermiştin
o sahnenin resmini buraya koymak vardıda yapamıyoruz o kadar berbat bir sahneyi forum kaldırmazHahahah ben aşırı şey sahneler vardı ama şeftali falan şuan hafızamda yok gerçekten hatırlamayada gerek yok sanırım@sokak sanati @Forumdash
Bugüne kadar izlediğim fimler/diziler içinde kıskandığım tek karakter buradaki Elio'ydu. Çok güzel bir hayat yaşıyorsun Elio;(
Bu ne böyle puan güncelleyecekmiş gibi1 Vermiştim filme ama Şeftali sahnesi şuan hafızamda yoku bile kalmamış herşeyiyle unutmuşum darısı başına sokak sanati@Forumdash
o sahnenin resmini buraya koymak vardıda yapamıyoruz o kadar berbat bir sahneyi forum kaldırmaz
Gerek yok hatırlamak istemiyorum ama puan güncellemem şey sahnelerini hatırlıyorum 1 dışına çıkmaz puanımBu ne böyle puan güncelleyecekmiş gibi
Şatafatlı, modern ve geniş görüşlü bi aile yapısı oldugundan heraldeEşcinsel olması dolayısıyla mı hayatı harika yoksa şatafatlı ve sıkıcı bir hayatı olduğu için mi? Bu filmin bu kadar abartılmasıno anlamadım, dünya sinema Tarihinde binlerce daha gıpta edilesi gerçek karakterler vardır. Ama tabi bu sadece benim yorumum, herkesin yorumu kendisine sonuçta.
sanırım @Çiğdem- şeftali sahnesini yeni hatırladı puanını yükseltmeyi düşünüyorBu ne böyle puan güncelleyecekmiş gibi
Yüreeme su serpiştirdinGerek yok hatırlamak istemiyorum ama puan güncellemem şey sahnelerini hatırlıyorum 1 dışına çıkmaz puanım
Yüreeme su serpiştirdin
Sizde unutursunuz umarım bir günsanırım @Çiğdem- şeftali sahnesini yeni hatırladı puanını yükseltmeyi düşünüyor
bayağıda övmüşsün filmi ama verdiğin puan biraz normal hale getiriyor durumu nerdeyse onca övgüden sonra dokuz falan vereceksin sandım
şeftali sahnesi berbattı ya hiç hatırlatma
Ohaa şimdi fark ettim 6 vermişsin 😱 2 Puan bile fazla bu filme7 puan verilebilecek bi film. Baya övülür benceŞimdi 6 verdin deme onun sebebi o sahne
Görsellik filmde sürekli şey ediyorlar başka bir şey yoktu ki ayollBen yönetmeni ve oyunculardan çoğunu çok sevdimGörseller harika. Bence iyi film
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?