Demek ki bazen duygularla değil akılla hareket etmek gerekir, adam akılın temsilcisiydi...Kadındaki yüreğin onda biri adamda olsaydı kavuşurlardı...
Demek ki bazen duygularla değil akılla hareket etmek gerekir, adam akılın temsilcisiydi...Kadındaki yüreğin onda biri adamda olsaydı kavuşurlardı...
Aşkta mantık yoktur, sende bu yüzden kaybediyorsun işte!Demek ki bazen duygularla değil akılla hareket etmek gerekir, adam akılın temsilcisiydi...
Bu senin kazanmış halin mi?Aşkta mantık yoktur, sende bu yüzden kaybediyorsun işte!
Kazandığımı söylediğimi hatırlamıyorum..Bu senin kazanmış halin mi?
O parayı kendin alsan bu kadar sevinmezdin muhtemelen .Bu yakışıklılığa az bile 2 milyon...
Kendim alıp bu adamla yesem sevinirdim ancak.O parayı kendin alsan bu kadar sevinmezdin muhtemelen .
Dağıt bakıtım boncukları. 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿Bu yakışıklılığa az bile 2 milyon...
Elbette olucak
Yetenek umurumda değil, taş oluşu önemli.Dağıt bakıtım boncukları. 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Çok ünlü olmayan başrollerimizi ünlü ettik. 👍🏻Gerçi yeteneklilerdi.
Tipsizler -1 olarak başlıyor zaten.Yetenek umurumda değil, taş oluşu önemli.
Maraşlı’yı sadece Burak’ı farklı bir tarzda görmemizi sağladığı için seviyorum.Elbette olucak. Çok sağlamkeşke bu sağlamlığını Maraşlı da harcamasaydı
Keko gibiydi ama şükürler olsun ki kurtulduMaraşlı’yı sadece Burak’ı farklı bir tarzda görmemizi sağladığı için seviyorum.
Nesi kekoydu be, bıyıklı çok hoştu.Keko gibiydi ama şükürler olsun ki kurtuldu
Neyse ki Burak hep taştı.Tipsizler -1 olarak başlıyor zaten.
O zaman yaz oradan +2Neyse ki Burak hep taştı.
Artı sonsuz yazıyorum bu karizmaya.O zaman yaz oradan +2
Dur dur fazla uçtun o olmaz.Artı sonsuz yazıyorum bu karizmaya.
Sebep???Dur dur fazla uçtun o olmaz.
Çünkü daha iyileri var.Sebep???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?