Maskeli Fedai
Favori Üye
Sus lan muşmulaSen kes be tip fukarası köylü.
Sus lan muşmulaSen kes be tip fukarası köylü.
Adındır be keko. .ssSus lan muşmula
Mahvedicem sizin lobinizi de ecünnüleri de.Nasıl da kudurmuş @serhatt görüyor musun sayın Gs'li dostum.
Mahvedicem sizin lobinizi de ecünnüleri de.
Hiçbir şey yapamazsın, çok güçlüyüz. @Maskeli FedaiSizin gibi zavallıları daha fazla muhatap alamayacağım.
Sizin gibi zavallıları daha fazla muhatap alamayacağım.
Sayın Gs'li dostumla yok edici modunu açtıkHiçbir şey yapamazsın, çok güçlüyüz. @Maskeli Fedai
Kendinizi yok edersiniz siz ancak.Sayın Gs'li dostumla yok edici modunu açtık
Sayın Gs'li dostumla yok edici modunu açtık
Azdan az, çoktan çok gider... Arkanı kolla Serhat efendi...Kendinizi yok edersiniz siz ancak.
Çakırbeyli erkekleri Polat'ı alt etti bende o erkekleri aldım arkama sizden korkan sizin gibi olsun.
Günün fıkrası da geldi, aynen.Hiçbir şey yapamazsın, çok güçlüyüz. @Maskeli Fedai
Bundan daha iyisi yok bu son nokta. Boş konuşma!!!Didem hanımefendi daha iyilerine layık.
Aaaa skandal 😱
Beklemiyordum böyle bir haberi
@serhatt , sen kimle küstün ki....
Mutluluklar dilerim, Allah kem gözlerden korusun.
beter ol @serhatt
Biz bundan ne güzel kurtulmuştuk...
İnanmıyorum yaa ne güzel kurtulmuştuk bundan biz skandal 😱
Tez zamanda evlenmeleri dileği ile, nikah şahitleri de @serhatt olsun hatta. @Maskeli Fedai
İnşallah @serhatt
Didem hanımefendi daha iyilerine layık.
Burak'ın evine girerken gazetecilere poz vermişler, tansiyonum yükseldi.!!! Nasıl da yakışmıyor adamın yanına...
Evet yakışmıyorlar çünkü.Vallahi bende yakıştırmıyorum ya
Didemle ben birlikteymişim gibi sevindim Burak adına Didem kaçırılmıyacak bir nimet bir erkek içinBurak'ın evine girerken gazetecilere poz vermişler, tansiyonum yükseldi.!!! Nasıl da yakışmıyor adamın yanına...
Benden sonra zevkin yerle bir olmuş şu ecünnüyü bile beğeniyorsan ben sana ne diyeyim, Allah yoklukla terbiye etmesin.Didemle ben birlikteymişim gibi sevindim Burak adına Didem kaçırılmıyacak bir nimet bir erkek için
Burak'ın boyu kaç laaan
senden önce de seviyordum senleyken de seviyorum sensiz de seviyorumBenden sonra zevkin yerle bir olmuş şu ecünnüyü bile beğeniyorsan ben sana ne diyeyim, Allah yoklukla terbiye etmesin.