Konudaki yorumları görünce bu dileği paylaşma ihtiyacı hissettim. Darısı evlilik haberine.Kız sen eceline mi susadın ecünnü????
Ne saçmalıyorsun sen be, çok istiyorsan al sen evlen. Burak evlenmez bi kere bu ecünnü ile.Tez zamanda evlenmeleri dileği ile, nikah şahitleri de @serhatt olsun hatta. @Maskeli Fedai
Onların evliliğini bilmem ama bu gidişle senin cenaze haberin yapılacak forumda.Konudaki yorumları görünce bu dileği paylaşma ihtiyacı hissettim. Darısı evlilik haberine.
Kabus gibi çöktü yine oğlanın üzerine.İnanmıyorum yaa ne güzel kurtulmuştuk bundan biz skandal 😱
Valla ya kaknemKabus gibi çöktü yine oğlanın üzerine.
Kurtarmak lazım ağlarından...Valla ya kaknem
Yeniden kurtulmamız lazım, göz göre göre heba oluyor parlak...Biz bundan ne güzel kurtulmuştuk...
Konuya ve yorumlara bakılırsa kimin kıskanç olduğu ortada.Onların evliliğini bilmem ama bu gidişle senin cenaze haberin yapılacak forumda.
Kıskanma artık beni düş yakamdan.
Ciğerini söker eline veririm senin kız.Konuya ve yorumlara bakılırsa kimin kıskanç olduğu ortada.
Aa seviyeyi düşürdün iyice. Ayrı veya birlikte olmaları seni hiçbir şekilde etkilemezken böyle platoniğe bağlayıp sinirini benden çıkarmana gerek yoktu.Ciğerini söker eline veririm senin kız.
İnşallah @serhattTez zamanda evlenmeleri dileği ile, nikah şahitleri de @serhatt olsun hatta. @Maskeli Fedai
Senin gebermene inş. diyorum bende.İnşallah @serhatt
Hak edene hak ettiği gibi davranıyorum hepsi bu.Aa seviyeyi düşürdün iyice. Ayrı veya birlikte olmaları seni hiçbir şekilde etkilemezken böyle platoniğe bağlayıp sinirini benden çıkarmana gerek yoktu.
Burak Deniz için şu yaptığına bak paçoz şeySenin gebermene inş. diyorum bende.
Bu adam için yapmayacaksam kimin için yapacam be baksana şu karizmaya.Burak Deniz için şu yaptığına bak paçoz şey
Kes lan 🤮🤮Bu adam için yapmayacaksam kimin için yapacam be baksana şu karizmaya.
Ekli dosyayı görüntüle 116477
Sen kes be tip fukarası köylü.Kes lan 🤮🤮