Ertuğrulum önce bir ölüp çekilsin ondan sonra @xemrexxxİyice dolup dolup taşarım artık bu diziye karşı
Ertuğrulum önce bir ölüp çekilsin ondan sonra @xemrexxxİyice dolup dolup taşarım artık bu diziye karşı
Malkoçoğlu’nu beğeniyordu sanki Çiğdem, Osman Gazi olarak da sever belki Burak’ıAaa iyi ki Ertuğrul ile birlikte devam etmiyor izlemek zorunda kalırdım Ertuğrul ölüp bu geliyorsa birlikte kötüleriz @sokak sanati @serhatt @mrt-06 @Bully
O sırada Kanal D de Çalı kuşu sanırım oynuyordu ben Malkoçoğlu ile onu farklı oyuncular sanıyordum tabi burakı yeni yeni tanıyorum @xemrexxx beni aydınlatmış kısa sürede felç geçirmiştiMalkoçoğlu’nu beğeniyordu sanki Çiğdem, Osman Gazi olarak da sever belki Burak’ı
O sırada Kanal D de Çalı kuşu sanırım oynuyordu ben Malkoçoğlu ile onu farklı oyuncular sanıyordum tabi burakı yeni yeni tanıyorum @xemrexxx beni aydınlatmış kısa sürede felç geçirmişti
Aaa yok izlemem Ertuğrulumla birlitke dizi biter
Kiz Halit Ergenç ; Aras bulut iynemlu ; Erkan keka ; n.yesilcay ve meryosumdan sonra da Burak ne iyi oyuncuymus dersen seni @MasacRE- ile evlendirecem yeminim var nasılsa her dediğimi bir süre sonra begeniyonMalkoçoğlu’nu beğeniyordu sanki Çiğdem, Osman Gazi olarak da sever belki Burak’ı
Hahah İlk bölümüne meraktan bakarım tabi @Bully @serhatt @sokak sanatiKiz Halit Ergenç ; Aras bulut iynemlu ; Erkan keka ; n.yesilcay ve meryosumdan sonra da Burak ne iyi oyuncuymus dersen seni @MasacRE- ile evlendirecem yeminim var nasılsa her dediğimi bir süre sonra begeniyon
Engine öyle laflar saydırmıştık kı ilk açıklandığında @Bully @sokak sanati @xemrexxxHanzo dediğin adamı seversin belki
Ben hala saydıriyorum boru sesliye
Döneksin anam dönek
Boru sesli sana benzer kart horozBen hala saydıriyorum boru sesliye
Döneksin anam dönek
Hhaha hayır objektifim iyi oynayana hakkını veriyoruz ayollBen hala saydıriyorum boru sesliye
Olmaz olsun öyle objektiflikHhaha hayır objektifim iyi oynayana hakkını veriyoruz ayoll
Biz ona iyice Kudurdun diyoruz eskiden böyle az biraz edepliydin @mrt-06Hhaha hayır objektifim iyi oynayana hakkını veriyoruz ayoll