Burak Özçivit, Ekranlara "Osman Gazi" Olarak Geri Dönüyor!

Haberini gelmeden önce okumuştum instagramda Burak yakışacaktır karaktere de Enginden sonra Burak kafamı karıştırıyor biri sarışın biri esmer tuhaf gibi duruyor ama ben yakışacak diye düşünüyorum tabii MY çok iyiydi çünkü bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum:D

Hazır tutmuş bir dizide oynamak en mantıklısı. Dizinin altından kalkar mı bilmiyor.

Daha önce Engin Altan içinde olmaz demiştim ama adam efsane oynadı. Umarım Burak'ta da yanılırım :)

O dönemle ilgili kaynak az olduğu için yine fazlasıyla kurmaca olacaktır. :)

Şaka falan herhalde, Burak bunu yapıyor olamaz. Olmamalı....

Yakışır projeye ama keşke izleyebileceğim bir işte olsaydı, Ay Yapım dizisinde olsaydı ya keşke...

Malkoçoğlu’nu beğeniyordu sanki Çiğdem, Osman Gazi olarak da sever belki Burak’ı :A
O sırada Kanal D de Çalı kuşu sanırım oynuyordu ben Malkoçoğlu ile onu farklı oyuncular sanıyordum tabi burakı yeni yeni tanıyorum @xemrexxx beni aydınlatmış kısa sürede felç geçirmişti :F :F :F

Aaa yok izlemem Ertuğrulumla birlitke dizi biter :A :A :A

O sırada Kanal D de Çalı kuşu sanırım oynuyordu ben Malkoçoğlu ile onu farklı oyuncular sanıyordum tabi burakı yeni yeni tanıyorum @xemrexxx beni aydınlatmış kısa sürede felç geçirmişti :F :F :F

Aaa yok izlemem Ertuğrulumla birlitke dizi biter :A :A :A
Malkoçoğlu’nu beğeniyordu sanki Çiğdem, Osman Gazi olarak da sever belki Burak’ı :A
Kiz Halit Ergenç ; Aras bulut iynemlu ; Erkan keka ; n.yesilcay ve meryosumdan sonra da Burak ne iyi oyuncuymus dersen seni @MasacRE- ile evlendirecem yeminim var :A nasılsa her dediğimi bir süre sonra begeniyon :A

Kiz Halit Ergenç ; Aras bulut iynemlu ; Erkan keka ; n.yesilcay ve meryosumdan sonra da Burak ne iyi oyuncuymus dersen seni @MasacRE- ile evlendirecem yeminim var :A nasılsa her dediğimi bir süre sonra begeniyon :A
Hahah İlk bölümüne meraktan bakarım tabi :A :A :A @Bully @serhatt @sokak sanati

Çağatay gibi bir şansını denesin ama sanmıyorum :F

Hhaha hayır objektifim iyi oynayana hakkını veriyoruz ayoll :A :A :A
Biz ona iyice Kudurdun diyoruz:A eskiden böyle az biraz edepliydin :A @mrt-06
DlDPT38XoAI1YIj.jpeg