- Reaksiyon puanı
- 67,675
- Puanı
- 1,060
Kalitesini kaldıramazdı ondandır.Acaba parası mı az geldi yoksa neden insan hazır zirvedeki diziyi reddederki
Kalitesini kaldıramazdı ondandır.Acaba parası mı az geldi yoksa neden insan hazır zirvedeki diziyi reddederki
Getirtme beni oraya.Hak ediyorsun sen.
Girecekti de tepkilerden korktu.İşte bizim senarist o topa girer gibi oldu ama asla girmedi o yüzden ne kadar takdir etsek az.
Hahahaahh olabilirKalitesini kaldıramazdı ondandır.
Kesin öyle.Hahahaahh olabilir
Ilerlerini izlemedim de bu Damla'nın öncesini falan izliyordum iyi kötü izleyemediğim kısımlara da youtubedan bakacağımSen izliyordun değil mi?
Yeni sezon başlayana kadar eksiklerini tamamla bari.Ilerlerini izlemedim de bu Damla'nın öncesini falan izliyordum iyi kötü izleyemediğim kısımlara da youtubedan bakacağım
Tabiki tamamlayacağımYeni sezon başlayana kadar eksiklerini tamamla bari.
Yorumlarda buluşuruz o zaman.Tabiki tamamlayacağım
Bu sezon çok izleyemedim sıkıldığımdan sanırım öbür sezon baya yazacağımYorumlarda buluşuruz o zaman.
Yer yer bende sıkıldım, Kıvılcım da gitti, umarım daha fazla sıkılmayız.Bu sezon çok izleyemedim sıkıldığımdan sanırım öbür sezon baya yazacağım
Yok ben genel olarak sıkılıp çok televizyon izlemedim yeni sezonda ilerleyince Kıvılcım'ın eski metresi çıkarYer yer bende sıkıldım, Kıvılcım da gitti, umarım daha fazla sıkılmayız.
Öyle bir saçmalık yapmazlar heralde.Yok ben genel olarak sıkılıp çok televizyon izlemedim yeni sezonda ilerleyince Kıvılcım'ın eski metresi çıkar
Medyapım metreslere öbür kadınlara meraklı sonuçta ha Medyapım ha MF yapimÖyle bir saçmalık yapmazlar heralde.
Evet örneğin Yasak Elma.Medyapım metreslere öbür kadınlara meraklı sonuçta ha Medyapım ha MF yapim
Aynen örnekten öte bir de Bizim Hikaye de vardı Savcı Nihal Kadın da vardı CeydaEvet örneğin Yasak Elma.
Iyy Nihal deme bana çok sinir etti o kadın beni.Aynen örnekten öte bir de Bizim Hikaye de vardı Savcı Nihal Kadın da vardı Ceyda
Benim de kriz geçirmediğim eksikti tekIyy Nihal deme bana çok sinir etti o kadın beni.