Aman o mu veriyor ağzımızın payını.Ayol ecünnü değil de ne? @Çiğdem sistam olsaydı da ağzınızın payını verseydi.![]()
Aman o mu veriyor ağzımızın payını.Ayol ecünnü değil de ne? @Çiğdem sistam olsaydı da ağzınızın payını verseydi.![]()
Zibidi sana benzer, ben gerçek taşları beğenirim her zaman.Aman o mu veriyor ağzımızın payını.Gidin zibidileri beğenin siz.
![]()
Sana hatırlatırım bu zibidi lafını.Zibidi sana benzer, ben gerçek taşları beğenirim her zaman.![]()
Ne o zoruna mı gitti?Sana hatırlatırım bu zibidi lafını.![]()
Ne gidecek.Ne o zoruna mı gitti?![]()
Call My Agent'ın 3. bölümünü izlemen.Oldu canım başka isteğin var mı.![]()
Sen yürek mi yedin, bana karşı ne bu özgüven?Ne gidecek.Ama asıl senin zoruna gidecek bana bunu dediğin için.
![]()
Ayırsın da bir işe yarasın. Ferman'a en layık benim.FerBel'i mi ayıracak, işi ne orda benim aşkımın.![]()
Bel kısmında sıkıntı yok da Fer hanzosundan her şey beklenir.FerBel'i mi ayıracak, işi ne orda benim aşkımın.![]()
Az kala Nazlı'ya gidecekti akılsız... Beliz gibi queen kadın bırakılır mı ya.Bel kısmında sıkıntı yok da Fer hanzosundan her şey beklenir.![]()
Nazlı'ya gitmezdi ya platonikti o şey.Az kala Nazlı'ya gidecekti akılsız... Beliz gibi queen kadın bırakılır mı ya.![]()
Hak ediyorsun sen.Sen yürek mi yedin, bana karşı ne bu özgüven?![]()
Normalde üçgen oluyor Ali-Nazlı-Ferman arasında. Düşünsene öyle olduğunu.Nazlı'ya gitmezdi ya platonikti o şey.O malum lafları da hasta olmasına yoralım.
![]()
İşte bizim senarist o topa girer gibi oldu ama asla girmedi o yüzden ne kadar takdir etsek az.Normalde üçgen oluyor Ali-Nazlı-Ferman arasında. Düşünsene öyle olduğunu.![]()