Aman o mu veriyor ağzımızın payını.Ayol ecünnü değil de ne? @Çiğdem sistam olsaydı da ağzınızın payını verseydi.
Aman o mu veriyor ağzımızın payını.Ayol ecünnü değil de ne? @Çiğdem sistam olsaydı da ağzınızın payını verseydi.
Zibidi sana benzer, ben gerçek taşları beğenirim her zaman.Aman o mu veriyor ağzımızın payını.Gidin zibidileri beğenin siz.
Sana hatırlatırım bu zibidi lafını.Zibidi sana benzer, ben gerçek taşları beğenirim her zaman.
Ne o zoruna mı gitti?Sana hatırlatırım bu zibidi lafını.
Ne gidecek.Ne o zoruna mı gitti?
Call My Agent'ın 3. bölümünü izlemen.Oldu canım başka isteğin var mı.
Sen yürek mi yedin, bana karşı ne bu özgüven?Ne gidecek.Ama asıl senin zoruna gidecek bana bunu dediğin için.
Ayırsın da bir işe yarasın. Ferman'a en layık benim.FerBel'i mi ayıracak, işi ne orda benim aşkımın.
Bel kısmında sıkıntı yok da Fer hanzosundan her şey beklenir.FerBel'i mi ayıracak, işi ne orda benim aşkımın.
Az kala Nazlı'ya gidecekti akılsız... Beliz gibi queen kadın bırakılır mı ya.Bel kısmında sıkıntı yok da Fer hanzosundan her şey beklenir.
Nazlı'ya gitmezdi ya platonikti o şey.Az kala Nazlı'ya gidecekti akılsız... Beliz gibi queen kadın bırakılır mı ya.
Hak ediyorsun sen.Sen yürek mi yedin, bana karşı ne bu özgüven?
Normalde üçgen oluyor Ali-Nazlı-Ferman arasında. Düşünsene öyle olduğunu.Nazlı'ya gitmezdi ya platonikti o şey.O malum lafları da hasta olmasına yoralım.
İşte bizim senarist o topa girer gibi oldu ama asla girmedi o yüzden ne kadar takdir etsek az.Normalde üçgen oluyor Ali-Nazlı-Ferman arasında. Düşünsene öyle olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?