İyyy ne diyeyim tebriklrr melunlarsize bu köpegi aldim inşallah sizi parçalar
Ekli dosyayı görüntüle 54169
Teşekkürler yanlız @Bully e verdiğin hediyeye de göz koydumİkinize de nice yıllar ve güzel mesajlar diliyorum. Mutluluğunuz ve huzurunuz daim olsun.@Bully, @dosimosi
Hediye olarak da bir şeyler verelim tabi elimiz boş gelmiş olmayalm.Kaan kardeşim bu senin hediyen. Ne kadar sevmesem de kendisini -kimden bahsettiğimi biliyorsun- bu şarkı baya başarılı.
Öğretmen hanım bu da sizin hediyeniz.Yeni şampiyon olmuş üstadın bir sahnesini atayım. İki ustanın karşılıklı iyi bir sahnesi. Filmi izlemeyen de izlesin derim.
Konumuz ortak zaten, istediğin hediyeleri de paylaşabiliriz canım sıkıntı yokbize getirene kadar seni parçalamamışsa bize zarar vermez 😉
Teşekkürler yanlız @Bully e verdiğin hediyeye de göz koydum
Kaan bana dinletirdiği günden itibaren muzik listemde yerini aldı bu şarkı
Konu açmadığım için kafam rahatYemin ediyorum böyle bir üye, kişilik, varlık görmedim. Sen hani gidiyordun? @Buliy sana diyorum sana.
Bana söylediğin o sözler ne olacak.Konu açmadığım için kafam rahat
Ayrıca admin oldum artık ben, istesem de gidemem
Neyse hoşgeldin bu arada, fark ettim ki hiç özlememişim seni
Senin gibileri yarı yolda bırakmak gerekirBana söylediğin o sözler ne olacak.İyi ki seni beklemeden gitmişim.Adamı yarı yolda bırakırsın sen.
Gökhan'cığıma gerçek hayatta verilmeyen değeri burada verdirttiğin için teşekkür ederimSenin gibileri yarı yolda bırakmak gerekirNeyse tebrik et beni yokluğunda hem Gökhan Türkmen'le şampiyon oldum, hem de adminlik yetkileri aldım
Teşekkürler kardeşim, hep birlikte inşallahUzun uzun yazmayacağım her ikisi de hakkında ne düşündüklerimi iyi biliyorlar o yüzden kısa kesicem, nice senelere inşallah, forumda varlığınız daim olsun.
Bu da ortak hediyem sizin için yaptım iki ismi yan yana getirdim.
Ayıpsın.Saydın mı lan
Hoşgeldin
Ben pek bilmiyorum hakimdaki düsunceleri ?Uzun uzun yazmayacağım her ikisi de hakkında ne düşündüklerimi iyi biliyorlar o yüzden kısa kesicem, nice senelere inşallah, forumda varlığınız daim olsun.
Bu da ortak hediyem sizin için yaptım iki ismi yan yana getirdim.
Hoşbulduk.Hoşgeldinbende haftaya gidiyorum
Ben pek bilmiyorum hakimdaki düsunceleri ?
Teşekkürler kanka
kiz siz nezamandan beri tanisiyorsunuz ? daha taniyamadinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?