Bully'nin Forumda 4. Yılı ve Dosi'nin Forumda 2. Yılı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Bully 4.yılını kutlarım forum için çok önemli birsin yani seninde bana forum için olmazsa olmaz olduğumu bensiz forum düşünemediğin gibi mutluluk verici sözlerini okumustum itirafta yapmıştın tamamen buradada duygularımız karşılıklı
çünkü sende benim gözümde olmazsa olmazlardansın forumda hep görmek istediğim birkaç kişiden birisin ayrılıcaktın forumdan zaten bizim ısrarımızla kalmıstın sonrada adminlik görevi gelince o gitme fikride tamamen kaybolmuş oldu
uzun yıllar kalmaya devam ederiz umarım forumda

kutlama konularında mustimden şarkılar veriyorum sanada sevdiğin bir slowu hediye edecem aşk konusunda çok şansızsın gerçekten inancının kalmadığınıda biliyorum ve ilacın olan o şarkıyı hediye ediyorum

@destere kıskandığını bukadar belli etmezsen ? anlamadım neyin çekememezliği

Çok teşekkür ediyorum canım, neşe kaynağım, benim için önemini biliyorsun zaten, seviliyorsun

Öyle oldu, burayı, sizleri bırakmam mümkün görünmüyor artık maalesef
Nice uzun yıllara diyelim hep birlikte

Hediye için de teşekkür ediyorum sevdiğim bir slowudur evet
Bıraktık bakalım akışına, inşallah hayırlısı olur hakkımda

kiz siz nezamandan beri tanisiyorsunuz ? daha taniyamadinmi

@Bully bak @destere basti olmamisi
hazirlikli olalim yazacaklarina
Allah onu kahretmesin, bir hareketimle kaldırırım o olmamışı

Geleceği varsa göreceği de var

neyse dislerimi geri kaldırdım
kendi dislerimi kendim kaldırırım başka kimse kaldıramaz kaldıran olursa konuyu boydan boya dise boyarım demek istemiştim zaten

her ne kadar kutlamak içimden gelmesede kutluyorum sizi ne haliniz varsa görün

yine sandalye hediyesi
hediye niyetine millete sandalye fırlata fırlata stres atıyor hogatha

çok incesin teşekkürler 😉

İkinizi de tebrik ediyorum. 🙂 🙂 Böyle devam edin.

İkinize de nice yıllar ve güzel mesajlar diliyorum. Mutluluğunuz ve huzurunuz daim olsun.
@Bully, @dosimosi

Hediye olarak da bir şeyler verelim tabi elimiz boş gelmiş olmayalm.
Kaan kardeşim bu senin hediyen. Ne kadar sevmesem de kendisini -kimden bahsettiğimi biliyorsun- bu şarkı baya başarılı.

Öğretmen hanım bu da sizin hediyeniz.
Yeni şampiyon olmuş üstadın bir sahnesini atayım. İki ustanın karşılıklı iyi bir sahnesi. Filmi izlemeyen de izlesin derim.

hhahaha sana bir daha açtığım konudada bir sürü musti şarkısıyla hazırlayacam konunu ayoll sevin bakalım
@Bully

Bana istediğin kadar diss atabilirsin sıkıntı değil ama bu güzel konuyu yedirmem sana

Teşekkürler Enes'im
Şarkıyı geçenlerde @dosimosi'ye de dinletmiştim

Yarışmada kullansaydım iyi puan gelir miydi acaba bilemiyorum

İkinizi de tebrik ediyorum. 🙂 🙂 Böyle devam edin.
Teşekkürler.
Süper Baba'ya desteklerini bekliyorum bu arada, bana da 4.yıl hediyesini öyle vermiş olursun

hhahaha sana bir daha açtığım konudada bir sürü musti şarkısıyla hazırlayacam konunu ayoll sevin bakalım
@Bully
Harika olur
Böylelikle depresyona falan girip forumu terk eder belki kurtuluruz kendisinden

Son düzenleme:
hhahah bu sefer mayıs yerine haziran sonlarına doğru gidicekmiş 1.5 kazandık ayoll gözün aydın cnm

Gelme ihtimali çok yüksekti. Telefonumda var drama bağladığımda açar dinlerim yani düşün.
Kendi rekorumu kırıp tam puan bile alabilirdin o derece.
Ama iş işten geçti şampiyon da olsan benden hep düşük puan alarak kayıtlara geçtin.