tabiki bir değiliz ben kim o kim ben iki dirhem bir çekirdek o ise bakımsız kertenkele
Sen takip et butonuna bile basmadığım bir üyesin…..
tabiki bir değiliz ben kim o kim ben iki dirhem bir çekirdek o ise bakımsız kertenkele
Vay, önerdiğin projeyle puanı kapmışsın demek süper Eski iş arkadaşın sağolsun Sen öneriyi yaparak işin büyük bölümünü halletmişsin zaten, çalışma aşamasını da diğerleri halletsinGüzel bir gündü. Uzundu ama çok yorulmadım. Bu dönem ilgi alanım olmayan bir projeyle uğraşacağız. (Fikir benden gelmişti benimsendi). Tüm okul olayın içinde olacağız puanı ben kaptım ama ne kadar projenin içinde olurum zaman gösterecek. Eski bir iş arkadaşımdan duyup okulda bahsetmiştim bi baktım biz baya büyük bir projeye çevireceğiz
Sende Noel fotolarından yararlanmamış mıydın?
Dün sohbetimiz vardı o mevzu ile alakalı ondan. Hem sen ve Bully bir mi?
yok say kısmınada basmamışsın o da bir artı puan sayılır benim açımdan
Maaşıma yansıyacak mı bakalım.Vay, önerdiğin projeyle puanı kapmışsın demek süper Eski iş arkadaşın sağolsun Sen öneriyi yaparak işin büyük bölümünü halletmişsin zaten, çalışma aşamasını da diğerleri halletsin
Seni yok sayarsam nasıl hatalarına ceza yazacağım?yok say kısmınada basmamışsın o da bir artı puan sayılır benim açımdan
neyse yarına kadar yok sayabilirsin gidip biraz çekirdek çitletip film izleyeceğim sonrada uyurum zatenMaaşıma yansıyacak mı bakalım.
benim durum biraz karışık. Bu yenilikler ve bir kaç aya belli olacak yeni maaşlar ile kendime farklı bir yol çizmeyi hedefliyorum
Seni yok sayarsam nasıl hatalarına ceza yazacağım?
Tetikte olmam gerekiyor
Keyifli izlemeler. Bende bir şeyler izleyeyim.neyse yarına kadar yok sayabilirsin gidip biraz çekirdek çitletip film izleyeceğim sonrada uyurum zaten
Bir fikirden maaş kapma ihtimalin var, ne güzel vallaMaaşıma yansıyacak mı bakalım.
benim durum biraz karışık. Bu yenilikler ve bir kaç aya belli olacak yeni maaşlar ile kendime farklı bir yol çizmeyi hedefliyorum
Seni yok sayarsam nasıl hatalarına ceza yazacağım?
Tetikte olmam gerekiyor
Evet 😂biz öyle kişiler miyiz?
Yıl bitmeden 85 bin olursa yeniden uplatırız
Küçük bir hissiyatdı yanılmışım demek 😂O mesajlardan @Dosi ve benim harp ettiğimizi nerden çıkardın acaba?
Tebriğin için de teşekkür ediyorum
Kutlamak içinden gelmemiş demekki
Öyle bir harp yoktur da varsa ben kardeşimin tarafındayım, kimse kusura kalmasın...Büyük bir harp Dosi vs Bully...
TEBRİKLERRRR BULLYYYY AGA NİCE SENELERE 😂
Ben de Prison Break dizisine başlamıştım @EmreCanKutlamak içinden gelmemiş demekki
Üşeniyordur zorlama
Öyle bir harp asla söz konusu olamaz.Öyle bir harp yoktur da varsa ben kardeşimin tarafındayım, kimse kusura kalmasın...
O zaten bitmedi mi? @MasacRE. Kazanmıştı sanki
O ayın favori üyesiydi, ben yıllıktan bahsediyorum.O zaten bitmedi mi? @MasacRE. Kazanmıştı sanki
Etkinlik zamanı böyle yaz seni adaylıktan atarım
Yılın favori üyesinden bahsediyoruz. Hani şu ben ve @Yakamoz-Asi finaldayken. Yakamoz’u oylayıp düşmanlara ölüm demiştinO zaten bitmedi mi? @MasacRE. Kazanmıştı sanki
Kendisi beni destekleyeceğini söylemişti o yüzden ve etkinlik zamanında olmadığımız için alakasız bir konuda destek istemenin sakıncası olmaz diye düşündümEtkinlik zamanı böyle yaz seni adaylıktan atarım
Yılın favori üyesinden bahsediyoruz. Hani şu ben ve @Yakamoz-Asi finaldayken. Yakamoz’u oylayıp düşmanlara ölüm demiştin
Benden Dosi oy istemişti ona verecektim ben sana ondan bahsetmiştim karıştırıyorsunO ayın favori üyesiydi, ben yıllıktan bahsediyorum.
Hatta geçenlerde de beni destekleyeceğini söylemiştin? Hiç En Favori Üye şampiyonluğum yok…
Ay kincilik gördüm vahşet gördüm hocam çek şunu ben orada onu neden dediğimi açıklamıştır sana, kırdıysam tekrardan yineliyorum ÖZÜR DİLERİM. Ayrıca Ömer abimi (@Yakamoz-Asi ) çok sevmek suç mu?Etkinlik zamanı böyle yaz seni adaylıktan atarım
Yılın favori üyesinden bahsediyoruz. Hani şu ben ve @Yakamoz-Asi finaldayken. Yakamoz’u oylayıp düşmanlara ölüm demiştin
Aman, şakasını bile yapma Fatih, tehlikeli sulardasınBenden Dosi oy istemişti ona verecektim ben sana ondan bahsetmiştim karıştırıyorsun
------
Ay kincilik gördüm vahşet gördüm hocam çek şunu ben orada onu neden dediğimi açıklamıştır sana, kırdıysam tekrardan yineliyorum ÖZÜR DİLERİM. Ayrıca Ömer abimi (@Yakamoz-Asi ) çok sevmek suç mu?