Bully Forumda 12. Yılında ve 80.000’ler Kulübünde! 🥳🎉

tabiki bir değiliz ben kim o kim:D ben iki dirhem bir çekirdek o ise bakımsız kertenkele :A
IMG_3967.jpeg

Sen takip et butonuna bile basmadığım bir üyesin…..

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and tekin
Güzel bir gündü. Uzundu ama çok yorulmadım. Bu dönem ilgi alanım olmayan bir projeyle uğraşacağız. (Fikir benden gelmişti benimsendi). Tüm okul olayın içinde olacağız :A puanı ben kaptım ama ne kadar projenin içinde olurum zaman gösterecek. Eski bir iş arkadaşımdan duyup okulda bahsetmiştim bi baktım biz baya büyük bir projeye çevireceğiz :A

Sende Noel fotolarından yararlanmamış mıydın? :A
Dün sohbetimiz vardı o mevzu ile alakalı ondan. Hem sen ve Bully bir mi? :A
Vay, önerdiğin projeyle puanı kapmışsın demek süper :A Eski iş arkadaşın sağolsun :A Sen öneriyi yaparak işin büyük bölümünü halletmişsin zaten, çalışma aşamasını da diğerleri halletsin :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Vay, önerdiğin projeyle puanı kapmışsın demek süper :A Eski iş arkadaşın sağolsun :A Sen öneriyi yaparak işin büyük bölümünü halletmişsin zaten, çalışma aşamasını da diğerleri halletsin :A
Maaşıma yansıyacak mı bakalım.
benim durum biraz karışık. Bu yenilikler ve bir kaç aya belli olacak yeni maaşlar ile kendime farklı bir yol çizmeyi hedefliyorum :A
yok say kısmınada basmamışsın o da bir artı puan sayılır benim açımdan :A
Seni yok sayarsam nasıl hatalarına ceza yazacağım? :A
Tetikte olmam gerekiyor:A

benim durum biraz karışık. Bu yenilikler ve bir kaç aya belli olacak yeni maaşlar ile kendime farklı bir yol çizmeyi hedefliyorum :A

neyse yarına kadar yok sayabilirsin:D gidip biraz çekirdek çitletip film izleyeceğim sonrada uyurum zaten:A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

Bir fikirden maaş kapma ihtimalin var, ne güzel valla :A

Tatillerde harcarsın diyecem o farklı bir yol olmaz :A İnşallah güzel olur senin adına o farklı yol :A

• Harika
Reactions: Dosi
Etkinlik zamanı böyle yaz seni adaylıktan atarım :A

Yılın favori üyesinden bahsediyoruz. Hani şu ben ve @Yakamoz-Asi finaldayken. Yakamoz’u oylayıp düşmanlara ölüm demiştin :A
Kendisi beni destekleyeceğini söylemişti o yüzden ve etkinlik zamanında olmadığımız için alakasız bir konuda destek istemenin sakıncası olmaz diye düşündüm :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
O ayın favori üyesiydi, ben yıllıktan bahsediyorum.

Hatta geçenlerde de beni destekleyeceğini söylemiştin? Hiç En Favori Üye şampiyonluğum yok…
Benden Dosi oy istemişti ona verecektim ben sana ondan bahsetmiştim karıştırıyorsun:A
------

Etkinlik zamanı böyle yaz seni adaylıktan atarım :A

Yılın favori üyesinden bahsediyoruz. Hani şu ben ve @Yakamoz-Asi finaldayken. Yakamoz’u oylayıp düşmanlara ölüm demiştin :A
Ay kincilik gördüm vahşet gördüm hocam çek şunu :A ben orada onu neden dediğimi açıklamıştır sana, kırdıysam tekrardan yineliyorum ÖZÜR DİLERİM. Ayrıca Ömer abimi (@Yakamoz-Asi ) çok sevmek suç mu? :A

Benden Dosi oy istemişti ona verecektim ben sana ondan bahsetmiştim karıştırıyorsun:A
------

Ay kincilik gördüm vahşet gördüm hocam çek şunu :A ben orada onu neden dediğimi açıklamıştır sana, kırdıysam tekrardan yineliyorum ÖZÜR DİLERİM. Ayrıca Ömer abimi (@Yakamoz-Asi ) çok sevmek suç mu? :A
Aman, şakasını bile yapma Fatih, tehlikeli sulardasın :A