Bully Forumda 12. Yılında ve 80.000’ler Kulübünde! 🥳🎉

Tebrik ediyorum @Bully :) 80.000 mesaj gerçekten harika 🥳 Nice güzel mesajlara, darısı 100 bine :bhr:
Teşekkür ederim hep birlikte inşallah, 100 bini de görürüm umarım :bhr:
------

Tebrikler Kaancım.
Klavyen kuvvetli olmaya devam etsin 🥳☺️

@Bully
Teşekkür ederim Erinç abi :Z
------

nice yıllara ve mesajlara @Bully

hediyem benim sevdiğim bir şarkıcıdan umarım sizde beğenirsiniz.

Çok teşekkür ederim hep birlikte inşallah.

Hediyemi de çok beğendim süper bir şarkı seçimi.

Teşekkür ederim hep birlikte inşallah, 100 bini de görürüm umarım :bhr:
------

Teşekkür ederim Erinç abi :Z
------

Çok teşekkür ederim hep birlikte inşallah.

Hediyemi de çok beğendim süper bir şarkı seçimi.
Allah affetsin, Beyonce’ın gençliğine benziyor. :A

Kaan'ım iyi ki dönmüşsün foruma. Biliyorsun senin dönüşün benim de dönmeme vesile olmuştu. Sana bir hi diyeyim diye giriş yapıp tekrar aktif oldum forumda :A Nice senelere ve nice 80.000 mesajlara. @Bully

Ben de Aleyna babanın şampiyonluk kutlamalarımızdan Sen Olsan Bari performansını hediye edeyim sana :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: tekin and Bully
Kaan'ım iyi ki dönmüşsün foruma. Biliyorsun senin dönüşün benim de dönmeme vesile olmuştu. Sana bir hi diyeyim diye giriş yapıp tekrar aktif oldum forumda :A Nice senelere ve nice 80.000 mesajlara. @Bully

Ben de Aleyna babanın şampiyonluk kutlamalarımızdan Sen Olsan Bari performansını hediye edeyim sana :A

Utku'm çok teşekkür ediyorum, aynen benim dönüşüm senin de aktif olmana vesile oldu, süper oldu :A Hep birlikte nice senelerimiz olsun inşallah :Z

Ooo müthiş bir hediye gerçekten, şimdi yeniden izledim ve gaza geldim :A Aleyna - Gomis, Simge - Icardi'den sonra Osimhen'e de bir partner bulduk mu gönül rahatlığıyla şampiyon olabiliriz :A

bu hediyeyi ben alayım @Bully e yalın gökmen karışımı birşeyler hediye et yeterli :A
------

Utku'm çok teşekkür ediyorum, aynen benim dönüşüm senin de aktif olmana vesile oldu, süper oldu :A Hep birlikte nice senelerimiz olsun inşallah :Z

Ooo müthiş bir hediye gerçekten, şimdi yeniden izledim ve gaza geldim :A Aleyna - Gomis, Simge - Icardi'den sonra Osimhen'e de bir partner bulduk mu gönül rahatlığıyla şampiyon olabiliriz :A
böyle değerli bir şeyi bana hediye etseler bende teşekür ederdim :D

biz söyleyeni sevdik söyleneni değil :A
Üzüldüm şimdi sana keşke sana da bir hediye eden olsa ama işte elden ne gelir ki? Senin için kahrolacak halimiz yok, Aleyna bana hediye edilmiş ve ben kapmışım, inşallah sana da bir hediye eden çıkar, en içten dileklerimle söylüyorum bunu :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and tekin
Üzüldüm şimdi sana keşke sana da bir hediye eden olsa ama işte elden ne gelir ki? Senin için kahrolacak halimiz yok, Aleyna bana hediye edilmiş ve ben kapmışım, inşallah sana da bir hediye eden çıkar, en içten dileklerimle söylüyorum bunu :A
tabiii ne demezsin üzüntünü göbek atarak yaşıyorsun tee burdan anlaşılıyor :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
İçten içe sevinmiyorsa birşey bilmiyorum. :A Zevkten kuduruyor.
tabiii ne demezsin üzüntünü göbek atarak yaşıyorsun tee burdan anlaşılıyor :A
Tekin , boşver bunu kütükler hemen satıverir birbirlerini değişik tipler bunlar. :A

• Güldürdün
Reactions: tekin and Bully
Hayır sizin oluşumun özelliklerinden bahsettim… Seni satmış değilim….
Gerçi sen kolay kolay yarıda bırakmıyorsun… Bunlar @MEnes ile sen dışındaki üçlüye has bir durum…
Takılıyom ya maksat goygoy :A Sen tabii ki satmazsın beni :A

Biz sevdiklerimizi yarı yolda bırakmayız :A

Ama hainlikler kaçınılmaz yapacak bir şey yok :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam