The_Erinch
Favori Üye
Teşekkür ederim hep birlikte inşallah, 100 bini de görürüm umarımTebrik ediyorum @Bully 80.000 mesaj gerçekten harika 🥳 Nice güzel mesajlara, darısı 100 bine
Teşekkür ederim Erinç abi
Çok teşekkür ederim hep birlikte inşallah.
Allah affetsin, Beyonce’ın gençliğine benziyor.Teşekkür ederim hep birlikte inşallah, 100 bini de görürüm umarım
------
Teşekkür ederim Erinç abi
------
Çok teşekkür ederim hep birlikte inşallah.
Hediyemi de çok beğendim süper bir şarkı seçimi.
Utku'm çok teşekkür ediyorum, aynen benim dönüşüm senin de aktif olmana vesile oldu, süper oldu Hep birlikte nice senelerimiz olsun inşallahKaan'ım iyi ki dönmüşsün foruma. Biliyorsun senin dönüşün benim de dönmeme vesile olmuştu. Sana bir hi diyeyim diye giriş yapıp tekrar aktif oldum forumda Nice senelere ve nice 80.000 mesajlara. @Bully
Ben de Aleyna babanın şampiyonluk kutlamalarımızdan Sen Olsan Bari performansını hediye edeyim sana
bu hediyeyi ben alayım @Bully e yalın gökmen karışımı birşeyler hediye et yeterliKaan'ım iyi ki dönmüşsün foruma. Biliyorsun senin dönüşün benim de dönmeme vesile olmuştu. Sana bir hi diyeyim diye giriş yapıp tekrar aktif oldum forumda Nice senelere ve nice 80.000 mesajlara. @Bully
Ben de Aleyna babanın şampiyonluk kutlamalarımızdan Sen Olsan Bari performansını hediye edeyim sana
böyle değerli bir şeyi bana hediye etseler bende teşekür ederdimUtku'm çok teşekkür ediyorum, aynen benim dönüşüm senin de aktif olmana vesile oldu, süper oldu Hep birlikte nice senelerimiz olsun inşallah
Ooo müthiş bir hediye gerçekten, şimdi yeniden izledim ve gaza geldim Aleyna - Gomis, Simge - Icardi'den sonra Osimhen'e de bir partner bulduk mu gönül rahatlığıyla şampiyon olabiliriz
Bu hediye benim, benden alabilme ihtimalin uzayın içinde yokbu hediyeyi ben alayım @Bully e yalın gökmen karışımı birşeyler hediye et yeterli
biz söyleyeni sevdik söyleneni değilBu hediye benim, benden alabilme ihtimalin uzayın içinde yok
Ayrıca sen Fenerbahçeli değil misin, Galatasaray ile ne işin var?
Üzüldüm şimdi sana keşke sana da bir hediye eden olsa ama işte elden ne gelir ki? Senin için kahrolacak halimiz yok, Aleyna bana hediye edilmiş ve ben kapmışım, inşallah sana da bir hediye eden çıkar, en içten dileklerimle söylüyorum bunubiz söyleyeni sevdik söyleneni değil
tabiii ne demezsin üzüntünü göbek atarak yaşıyorsun tee burdan anlaşılıyorÜzüldüm şimdi sana keşke sana da bir hediye eden olsa ama işte elden ne gelir ki? Senin için kahrolacak halimiz yok, Aleyna bana hediye edilmiş ve ben kapmışım, inşallah sana da bir hediye eden çıkar, en içten dileklerimle söylüyorum bunu
İçten içe sevinmiyorsa birşey bilmiyorum. Zevkten kuduruyor.Üzüldüm şimdi sana keşke sana da bir hediye eden olsa ama işte elden ne gelir ki? Senin için kahrolacak halimiz yok, Aleyna bana hediye edilmiş ve ben kapmışım, inşallah sana da bir hediye eden çıkar, en içten dileklerimle söylüyorum bunu
Tekin , boşver bunu kütükler hemen satıverir birbirlerini değişik tipler bunlar.tabiii ne demezsin üzüntünü göbek atarak yaşıyorsun tee burdan anlaşılıyor
Vay be demek öyle olduk... Onla arayı düzelttin ve beni sattın seni hain herif...İçten içe sevinmiyorsa birşey bilmiyorum. Zevkten kuduruyor.
Tekin , boşver bunu kütükler hemen satıverir birbirlerini değişik tipler bunlar.
Hayır sizin oluşumun özelliklerinden bahsettim… Seni satmış değilim….Vay be demek öyle olduk... Onla arayı düzelttin ve beni sattın seni hain herif...
Takılıyom ya maksat goygoy Sen tabii ki satmazsın beniHayır sizin oluşumun özelliklerinden bahsettim… Seni satmış değilim….
Gerçi sen kolay kolay yarıda bırakmıyorsun… Bunlar @MEnes ile sen dışındaki üçlüye has bir durum…
Beni satan oldu ama 🙁Takılıyom ya maksat goygoy Sen tabii ki satmazsın beni
Biz sevdiklerimizi yarı yolda bırakmayız
Ama hainlikler kaçınılmaz yapacak bir şey yok
Sherlock mu?Beni satan oldu ama 🙁
Sende bunu kafaya takma, AykutSherlock mu?
Aykut'a toz kondurmazdın, şimdi sattı diyorsun?Sende bunu kafaya takma, Aykut
Bazı sebeplerden ötürü bıraktı forumu. Yoksa kral çocuk canım.Aykut'a toz kondurmazdın, şimdi sattı diyorsun?