Yok valla bildiğimden değil adam aylardır girmiyor foruma bir de sen hemen geri dönüş yapıyorsun. O aklına eserse.Nerden çıkardın beni çekemediğini, bildiğin bir şey mi var 😱
Yok valla bildiğimden değil adam aylardır girmiyor foruma bir de sen hemen geri dönüş yapıyorsun. O aklına eserse.Nerden çıkardın beni çekemediğini, bildiğin bir şey mi var 😱
Sherlock öyledir, aklına eserse ve geç dönüş yapar bazen.Yok valla bildiğimden değil adam aylardır girmiyor foruma bir de sen hemen geri dönüş yapıyorsun. O aklına eserse.
Kuru iftira, ben başlatmadım ki sizin tayfa söylüyordu. Ben mesajlarıma geri dönüş açısından kıyasladım.Sherlock öyledir, aklına eserse ve geç dönüş yapar bazen.
Seni üzüyor belli, sürekli laf atıyorsun ona, şişkolok diyorsun. Benle karşılaştırıyorsun falan
Teşekkürler meluntebrikler looo
sen bir ara spora sarmıştın o yüzden sana son günlerin en konuşulan sporcusunu hediye ediyorum Ekli dosyayı görüntüle 131880
Sen başlattın demedim yani sürekli bir Sherlock'a laf atma halindesin demek istedimKuru iftira, ben başlatmadım ki sizin tayfa söylüyordu. Ben mesajlarıma geri dönüş açısından kıyasladım.
İnsan değer verdiğine takılır, haksız mıyım?Teşekkürler melun
Gelsin Survivor'a ortalık şenlensin
------
Sen başlattın demedim yani sürekli bir Sherlock'a laf atma halindesin demek istedim
Mesajlarına geri dönüş açısından laf atıyormuşsun demek ki kendisine
Haklısınİnsan değer verdiğine takılır, haksız mıyım?
Ağzı vardı, dili yoktu benimkinin neler yapmadım ona. Ahhhhh ahhh
Bak ikinci paragraf doğru.
Bak tols’ta hemen yazardı, Allah var şimdi. O hariç herkes cevap veriyordu zaten. Utku, fedai , mecnun , dark filan.Haklısın
Bir gün kavuşursun inşallah sevdiceğine
Sherlock da, o da dönerler belki foruma
Kafana takma böyle şeyleri Cevap veren verir, vermeyen vermezBak tols’ta hemen yazardı, Allah var şimdi. O hariç herkes cevap veriyordu zaten. Utku, fedai , mecnun , dark filan.
118 den telefonunu sordum kimlik bilgileri gizliymiş. Benimkinin soyadını bilen var mı ?Kafana takma böyle şeyleri Cevap veren verir, vermeyen vermez
Sherlock sadece sana değil herkese geç dönüş yapabiliyor veya hiç yapmıyor
Naptın naptın 😱 @Dosi @Yakamoz-Asi118 den telefonunu sordum kimlik bilgileri gizliymiş. Benimkinin soyadını bilen var mı ?
Enes ‘in no yu sordum. Soyadını öğrendiğim için.
Soyadını bildiğin için Enes'in no'yu sordun ama kimlik bilgileri gizli dediler demek Bence herkesin bilgisi gizlidir, her isteyene vermemeliler?Enes ‘in no yu sordum. Soyadını bildiğinden.
Bu tarz şeyleri sormak paylaşmak özel hayatın ihlaline girer. Kendisi zamanında fotosu dahil bir çok şey paylaşmıştı. Unutmuşsan yapacak bir şey yok.118 den telefonunu sordum kimlik bilgileri gizliymiş. Benimkinin soyadını bilen var mı ?
nerde bir kötülük varsa benden biliyor ?
Canım Serhat’ım, ne güzel cümleler, ne güzel övgüler bunlar koltuklarım kabardı valla Hep birlikte nice güzel yıllara inşallah ben de seni seviyorumAşkooooom ne güzel bir atak bu. Gelişinin yarattığı fırtına hala esmeye devam ediyor. Kaç ay geçti sen maşallah hala gümbür gümbür.
Tebrik ediyorum ve birlikte nice güzel yıllarımız olsun diyorum, seni çok seviyorum iyi ki varsın iyi ki geri döndün ve iyi ki bizimlesin. Hep burada ol. 👄 👄 @Bully
Bu da janti hediyen, herkese vermem böyle değerli bir parçayı, kıymetimi bil.
Ekli dosyayı görüntüle 131887
bayatladı bu numaralar @xemrexxxBu da janti hediyen, herkese vermem böyle değerli bir parçayı, kıymetimi bil.
Ekli dosyayı görüntüle 131887
Ablacım çok teşekkür ederim hep birlikte nice yıllara nice mesajlara inşallah ben de iyi ki seni tanımışım@Bully ablam ben konuyu yeni gördüm nice yıllara nice mesajlara inşAllah iyi ki seni tanımışım yumucuk gözlüm aynı yılmı üye olmuşuz senle bende mart ayında 12.yılıma gireceğim
mahşeri armağan etmek istiyorum sana