Bully Forumda 12. Yılında ve 80.000’ler Kulübünde! 🥳🎉

Yok valla bildiğimden değil adam aylardır girmiyor foruma bir de sen hemen geri dönüş yapıyorsun. O aklına eserse. :A
Sherlock öyledir, aklına eserse ve geç dönüş yapar bazen.

Seni üzüyor belli, sürekli laf atıyorsun ona, şişkolok diyorsun. Benle karşılaştırıyorsun falan :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
tebrikler looo :X

sen bir ara spora sarmıştın o yüzden sana son günlerin en konuşulan sporcusunu hediye ediyorum :A:A
Ekran Resmi 2025-01-02 02.50.27.png

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
Sherlock öyledir, aklına eserse ve geç dönüş yapar bazen.

Seni üzüyor belli, sürekli laf atıyorsun ona, şişkolok diyorsun. Benle karşılaştırıyorsun falan :A
Kuru iftira, ben başlatmadım ki sizin tayfa söylüyordu. Ben mesajlarıma geri dönüş açısından kıyasladım. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
tebrikler looo :X

sen bir ara spora sarmıştın o yüzden sana son günlerin en konuşulan sporcusunu hediye ediyorum :A:AEkli dosyayı görüntüle 131880
Teşekkürler melun :X

Gelsin Survivor'a ortalık şenlensin :A
------

Kuru iftira, ben başlatmadım ki sizin tayfa söylüyordu. Ben mesajlarıma geri dönüş açısından kıyasladım. :A
Sen başlattın demedim yani sürekli bir Sherlock'a laf atma halindesin demek istedim :A

Mesajlarına geri dönüş açısından laf atıyormuşsun demek ki kendisine :A

Teşekkürler melun :X

Gelsin Survivor'a ortalık şenlensin :A
------

Sen başlattın demedim yani sürekli bir Sherlock'a laf atma halindesin demek istedim :A

Mesajlarına geri dönüş açısından laf atıyormuşsun demek ki kendisine :A
İnsan değer verdiğine takılır, haksız mıyım? :A
Ağzı vardı, dili yoktu benimkinin neler yapmadım ona. :AAhhhhh ahhh
Bak ikinci paragraf doğru. :A

• Güldürdün
118 den telefonunu sordum kimlik bilgileri gizliymiş. :A Benimkinin soyadını bilen var mı ?
Bu tarz şeyleri sormak paylaşmak özel hayatın ihlaline girer. Kendisi zamanında fotosu dahil bir çok şey paylaşmıştı. Unutmuşsan yapacak bir şey yok.
Ben senin için çok üzülüyorum. Kendine gel en acilinden. Eğer birisi iletişim istemiyorsa istemiyordur.
Başına bela almamak için önüne bak artık

Aşkooooom ne güzel bir atak bu. :Z Gelişinin yarattığı fırtına hala esmeye devam ediyor. Kaç ay geçti sen maşallah hala gümbür gümbür. :Z

Tebrik ediyorum ve birlikte nice güzel yıllarımız olsun diyorum, seni çok seviyorum iyi ki varsın iyi ki geri döndün ve iyi ki bizimlesin. Hep burada ol. :bhr: :bhr: 👄 👄 @Bully

Bu da janti hediyen, herkese vermem böyle değerli bir parçayı, kıymetimi bil. :A

licensed-image.jpg

• Harika
Aşkooooom ne güzel bir atak bu. :Z Gelişinin yarattığı fırtına hala esmeye devam ediyor. Kaç ay geçti sen maşallah hala gümbür gümbür. :Z

Tebrik ediyorum ve birlikte nice güzel yıllarımız olsun diyorum, seni çok seviyorum iyi ki varsın iyi ki geri döndün ve iyi ki bizimlesin. Hep burada ol. :bhr: :bhr: 👄 👄 @Bully

Bu da janti hediyen, herkese vermem böyle değerli bir parçayı, kıymetimi bil. :A

Ekli dosyayı görüntüle 131887
Canım Serhat’ım, ne güzel cümleler, ne güzel övgüler bunlar koltuklarım kabardı valla :Z Hep birlikte nice güzel yıllara inşallah ben de seni seviyorum :bhr:

Ooo cidden janti bir hediye, değerli parçanı bana hediye etmen beni mutlu etti :A Senin kıymetini bilmeyen utansın :A

• Harika
Reactions: serhatt
@Bully ablam ben konuyu yeni gördüm nice yıllara nice mesajlara inşAllah iyi ki seni tanımışım yumucuk gözlüm :D aynı yılmı üye olmuşuz senle bende mart ayında 12.yılıma gireceğim

mahşeri armağan etmek istiyorum sana :D

• Harika
@Bully ablam ben konuyu yeni gördüm nice yıllara nice mesajlara inşAllah iyi ki seni tanımışım yumucuk gözlüm :D aynı yılmı üye olmuşuz senle bende mart ayında 12.yılıma gireceğim

mahşeri armağan etmek istiyorum sana :D
Ablacım çok teşekkür ederim hep birlikte nice yıllara nice mesajlara inşallah ben de iyi ki seni tanımışım :D

Aynen ikimiz de Mart ayında üye olmuşuz. Ama senin 13. yılın olacak, benden bir sene önce üye olmuşsun :A

Ooo hediyem harika ben de Mahşer şarkısı 100 milyon olsa da konusunu açsam diye bekliyorum biliyor musun :A

• Harika
Reactions: Angelica