Bully Forumda 12. Yılında ve 80.000’ler Kulübünde! 🥳🎉

Yok valla bildiğimden değil adam aylardır girmiyor foruma bir de sen hemen geri dönüş yapıyorsun. O aklına eserse.
Sherlock öyledir, aklına eserse ve geç dönüş yapar bazen.

Seni üzüyor belli, sürekli laf atıyorsun ona, şişkolok diyorsun. Benle karşılaştırıyorsun falan

Reactions: 12.Adam
Sherlock öyledir, aklına eserse ve geç dönüş yapar bazen.

Seni üzüyor belli, sürekli laf atıyorsun ona, şişkolok diyorsun. Benle karşılaştırıyorsun falan
Kuru iftira, ben başlatmadım ki sizin tayfa söylüyordu. Ben mesajlarıma geri dönüş açısından kıyasladım.

Reactions: Bully
tebrikler looo

sen bir ara spora sarmıştın o yüzden sana son günlerin en konuşulan sporcusunu hediye ediyorum
Ekli dosyayı görüntüle 131880
Teşekkürler melun

Gelsin Survivor'a ortalık şenlensin

------

Kuru iftira, ben başlatmadım ki sizin tayfa söylüyordu. Ben mesajlarıma geri dönüş açısından kıyasladım.
Sen başlattın demedim yani sürekli bir Sherlock'a laf atma halindesin demek istedim

Mesajlarına geri dönüş açısından laf atıyormuşsun demek ki kendisine

İnsan değer verdiğine takılır, haksız mıyım?

Ağzı vardı, dili yoktu benimkinin neler yapmadım ona.
Ahhhhh ahhh
Bak ikinci paragraf doğru.

Bak tols’ta hemen yazardı, Allah var şimdi.
O hariç herkes cevap veriyordu zaten. Utku, fedai , mecnun , dark filan.
Kafana takma böyle şeyleri
Cevap veren verir, vermeyen vermez

Sherlock sadece sana değil herkese geç dönüş yapabiliyor veya hiç yapmıyor

Reactions: 12.Adam
118 den telefonunu sordum kimlik bilgileri gizliymiş.
Benimkinin soyadını bilen var mı ?
Bu tarz şeyleri sormak paylaşmak özel hayatın ihlaline girer. Kendisi zamanında fotosu dahil bir çok şey paylaşmıştı. Unutmuşsan yapacak bir şey yok.
Ben senin için çok üzülüyorum. Kendine gel en acilinden. Eğer birisi iletişim istemiyorsa istemiyordur.
Başına bela almamak için önüne bak artık

Aşkooooom ne güzel bir atak bu.
Gelişinin yarattığı fırtına hala esmeye devam ediyor. Kaç ay geçti sen maşallah hala gümbür gümbür.

Tebrik ediyorum ve birlikte nice güzel yıllarımız olsun diyorum, seni çok seviyorum iyi ki varsın iyi ki geri döndün ve iyi ki bizimlesin. Hep burada ol.
👄 👄 @Bully

Bu da janti hediyen, herkese vermem böyle değerli bir parçayı, kıymetimi bil.

Canım Serhat’ım, ne güzel cümleler, ne güzel övgüler bunlar koltuklarım kabardı valla
Hep birlikte nice güzel yıllara inşallah ben de seni seviyorum

Ooo cidden janti bir hediye, değerli parçanı bana hediye etmen beni mutlu etti
Senin kıymetini bilmeyen utansın

Reactions: serhatt
@Bully ablam ben konuyu yeni gördüm nice yıllara nice mesajlara inşAllah iyi ki seni tanımışım yumucuk gözlüm
aynı yılmı üye olmuşuz senle bende mart ayında 12.yılıma gireceğim

mahşeri armağan etmek istiyorum sana

Ablacım çok teşekkür ederim hep birlikte nice yıllara nice mesajlara inşallah ben de iyi ki seni tanımışım

Aynen ikimiz de Mart ayında üye olmuşuz. Ama senin 13. yılın olacak, benden bir sene önce üye olmuşsun

Ooo hediyem harika ben de Mahşer şarkısı 100 milyon olsa da konusunu açsam diye bekliyorum biliyor musun

Reactions: Angelica