İnşallah. Top15'i totalcilere bırakacak değiliz. Ama daha yolumuz çok uzun.Benide geçmişsin valla bu hızla gidersen yakında top 15'ede girersin
İnşallah. Top15'i totalcilere bırakacak değiliz. Ama daha yolumuz çok uzun.Benide geçmişsin valla bu hızla gidersen yakında top 15'ede girersin
Yol meşagatli ama sende o cevher var Ab'ciler arkandaİnşallah. Top15'i totalcilere bırakacak değiliz. Ama daha yolumuz çok uzun.
Sen de haklısın be Akif. Tatilleri iyi değerlendir bari ne diyeyim başka çaren mi var?Fırsat var da ben mi girmiyorum?
Buradan tüm ab'ci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Saolun varolun. Top15'in total egemenliğine son verecez inşallah.Yol meşagatli ama sende o cevher var Ab'ciler arkanda
Ne çektim ben be?Sen de haklısın be Akif. Tatilleri iyi değerlendir bari ne diyeyim başka çaren mi var?
Buradan tüm ab'ci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Saolun varolun. Top15'in total egemenliğine son verecez inşallah.
Saolasın aga. Hep birlikte nice mesajlara inşallah.Tebrik ederim aga Nice 5.000 mesajlara
Teşekkürler.Tebrikler
Saolasın. Bu aralar giren girene evet. ))
Saolasın. Bu aralar giren girene evet. ))
Aynen danaya girmeden geçmez bu hayat.5000 ler kulübünde bişey yok, gel birlikte ortak danaya girelim ızgara yaparız bari
23 ya da 24 Temmuz'du galiba aktif olarak katılmaya başladığım zamanlar.Ne zaman dan beri forumdasin