Teşekkür ederim Atacan panpam. Nice 5000'lerimiz daim olur inşallah beraberce. Aramızda 10.000 mesajcık kaldı geçecem inşallah seni.Tebrikler Kaan Panpam nice beraber 5.000'lere İnşAllah.
Teşekkür ederim Atacan panpam. Nice 5000'lerimiz daim olur inşallah beraberce. Aramızda 10.000 mesajcık kaldı geçecem inşallah seni.Tebrikler Kaan Panpam nice beraber 5.000'lere İnşAllah.
Haha. Teşekkür ederim Deniz. Artık Kaan diyebilirsin bana. Kaldıralım resmiyetleri.Tebrikler Kaan Bully.
Bully deyince resmiyet mi oluyor. İyi dememHaha. Teşekkür ederim Deniz. Artık Kaan diyebilirsin bana. Kaldıralım resmiyetleri.
Benim Bully diye çok sevdiğim bir oyun vardı ps2'de. Kelime olarak da çok hoşuma gitti. Bir sürü yerde "Bully" nickini kullanmaya başladım. Ayrıca anlam olarak da çok hoşuma gidiyor. Zorba, kabadayı gibi anlamlara geliyor. Beni yansıtmıyor ama hoşuma gidiyor işte sanal alemde kullanmak.Nick niye Bully diye hic sormadim. Niye @Bully
Evet resmiyet saçma oldu biraz. Sanal alemdeyiz sonuçta. İstediğin gibi hitap edebilirsin .Bully deyince resmiyet mi oluyor. İyi demem
Teşekkürler.tebrikler
Bully yakın gelecekte büyük umut besliyorum sana karşı. İyi yönde ama yanlış anlaşılmasın.Benim Bully diye çok sevdiğim bir oyun vardı ps2'de. Kelime olarak da çok hoşuma gitti. Bir sürü yerde "Bully" nickini kullanmaya başladım. Ayrıca anlam olarak da çok hoşuma gidiyor. Zorba, kabadayı gibi anlamlara geliyor. Beni yansıtmıyor ama hoşuma gidiyor işte sanal alemde kullanmak.
Evet resmiyet saçma oldu biraz. Sanal alemdeyiz sonuçta. İstediğin gibi hitap edebilirsin .
Teşekkürler.
Ne umuduymuş merak ettim şimdi. Forumdaki geleceğim hakkında mı yoksa?Bully yakın gelecekte büyük umut besliyorum sana karşı. İyi yönde ama yanlış anlaşılmasın.
Evet. Uslubun, yorumların ve kişiliğinle dikkat çeken arkadaşlardan birisin, ne diyeyim Allah bozmasın. Geleceğe göz kırpan moderatör adaylarından birisin.Ne umuduymuş merak ettim şimdi. Forumdaki geleceğim hakkında mı yoksa?
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Ben de aynı şeyleri senin için düşünüyorum. Benim makamda mevkide gözüm yok. Moderatör olmayı sen hak ediyorsun daha çok. Ben biraz editörlüğün tadını çıkarayım. Kısmetse moderatörlük de olur belki.Evet. Uslubun, yorumların ve kişiliğinle dikkat çeken arkadaşlardan birisin, ne diyeyim Allah bozmasın. Geleceğe göz kırpan moderatör adaylarından birisin.
Valla moderatörlüğü kaldıracak güçte değilim benTeşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Ben de aynı şeyleri senin için düşünüyorum. Benim makamda mevkide gözüm yok. Moderatör olmayı sen hak ediyorsun daha çok. Ben biraz editörlüğün tadını çıkarayım. Kısmetse moderatörlük de olur belki.
Benide geçmişsin valla bu hızla gidersen yakında top 15'ede girersinTeşekkürler kardeş.
Haklısın o apayrı bir sorumluluk gerektiriyordur. Ama yine de belli olmaz bu işler.Valla moderatörlüğü kaldıracak güçte değilim ben
Saolasın sayın editörüm. Sen böyle az girersen geçerim tabii.Tebrik ederim.
Beni de geçersin yakında sayın editörüm.
Fırsat var da ben mi girmiyorum?Haklısın o apayrı bir sorumluluk gerektiriyordur. Ama yine de belli olmaz bu işler.
Saolasın sayın editörüm. Sen böyle az girersen geçerim tabii.