Bully 5.000`ler Kulübünde

Tebrikler Kaan Panpam nice beraber 5.000'lere İnşAllah. :) :)
Teşekkür ederim Atacan panpam. :) Nice 5000'lerimiz daim olur inşallah beraberce. :) Aramızda 10.000 mesajcık kaldı geçecem inşallah seni. :A

Nick niye Bully diye hic sormadim. Niye @Bully :D
Benim Bully diye çok sevdiğim bir oyun vardı ps2'de. Kelime olarak da çok hoşuma gitti. Bir sürü yerde "Bully" nickini kullanmaya başladım. :D Ayrıca anlam olarak da çok hoşuma gidiyor. Zorba, kabadayı gibi anlamlara geliyor. Beni yansıtmıyor ama hoşuma gidiyor işte sanal alemde kullanmak. :D

:) Bully deyince resmiyet mi oluyor. :D İyi demem :D
Evet resmiyet saçma oldu biraz. :D Sanal alemdeyiz sonuçta. :F İstediğin gibi hitap edebilirsin . :D

Teşekkürler. :)

Benim Bully diye çok sevdiğim bir oyun vardı ps2'de. Kelime olarak da çok hoşuma gitti. Bir sürü yerde "Bully" nickini kullanmaya başladım. :D Ayrıca anlam olarak da çok hoşuma gidiyor. Zorba, kabadayı gibi anlamlara geliyor. Beni yansıtmıyor ama hoşuma gidiyor işte sanal alemde kullanmak. :D

Evet resmiyet saçma oldu biraz. :D Sanal alemdeyiz sonuçta. :F İstediğin gibi hitap edebilirsin . :D

Teşekkürler. :)
:D Bully yakın gelecekte büyük umut besliyorum sana karşı. :Fİyi yönde ama yanlış anlaşılmasın.

Evet. Uslubun, yorumların ve kişiliğinle dikkat çeken arkadaşlardan birisin, ne diyeyim Allah bozmasın. Geleceğe göz kırpan moderatör adaylarından birisin. :)
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. :) Ben de aynı şeyleri senin için düşünüyorum. Benim makamda mevkide gözüm yok. :D Moderatör olmayı sen hak ediyorsun daha çok. :) Ben biraz editörlüğün tadını çıkarayım. Kısmetse moderatörlük de olur belki. :)

Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. :) Ben de aynı şeyleri senin için düşünüyorum. Benim makamda mevkide gözüm yok. :D Moderatör olmayı sen hak ediyorsun daha çok. :) Ben biraz editörlüğün tadını çıkarayım. Kısmetse moderatörlük de olur belki. :)
Valla moderatörlüğü kaldıracak güçte değilim ben :D