Hediyen.Saol melun da bu nasıl hediye. Beren'imden soğutacak beni totoş yapmış yine yapacağını. ss
Hediyen.Saol melun da bu nasıl hediye. Beren'imden soğutacak beni totoş yapmış yine yapacağını. ss
Saolasın canısı. Karabiberim şarkısını sever misin bilmiyorum deme sakın atarım kendimi 5.kattan aşağıya.Tebrikler canısı nice mesajlara. @Bully
Çok severim birde Diriliş izlesen tam olacak.Saolasın canısı. Karabiberim şarkısını sever misin bilmiyorum deme sakın atarım kendimi 5.kattan aşağıya.
O değil de Nur hediyesi gelir inşallah birinden hasret kaldım bir süredir.
Şaka değildi o içini bilirim ben senin.Şakadan da anlamıyorsun. Burada yazılanlar sayılmıyor muydu, ben daha yeni öğrendim. 😱
Nesi "QAPAQ"? Neye göre, kime göre?
Ne fesatsın. Benim sana olan duygularımı hala bilmiyorsun galiba.Şaka değildi o içini bilirim ben senin.
Konu dışı bölümüne yazılan mesajlar sayılmıyor aynen.
Teşekkürler hediye için.
Atacan verdi hediyesini dur @yatutarsa gardaşımı etiketleyeyim Nur'umu versin bana hediye olarak silah zoruyla hediye topluyorum.Yatutarsa yada Atajohn verir bence. @Bully
Nasıl duygularmış onlar 😱Ne fesatsın. Benim sana olan duygularımı hala bilmiyorsun galiba.
Beni sevmiyorsun galiba.Teşekkürler hediye için.
Diziyi tamamen izlemem mümkün değil Hakan gelirse takip etmeye çalışırım ama.
Atacan verdi hediyesini dur @yatutarsa gardaşımı etiketleyeyim Nur'umu versin bana hediye olarak silah zoruyla hediye topluyorum.
Nasıl duygularmış onlar 😱
Al 2. hediyen Nur.Teşekkürler hediye için.
Diziyi tamamen izlemem mümkün değil Hakan gelirse takip etmeye çalışırım ama.
Atacan verdi hediyesini dur @yatutarsa gardaşımı etiketleyeyim Nur'umu versin bana hediye olarak silah zoruyla hediye topluyorum.
Nasıl duygularmış onlar 😱
Son zamanlarda çok itici geliyorsun gözüme.Beni sevmiyorsun galiba.
Eyvallah kanka çok iyi geldi bu.Al 2. hediyen Nur.
Ekli dosyayı görüntüle 45658
Bizimde 10bine az kaldı hediyeni hazırla. Ne demek kanka.Son zamanlarda çok itici geliyorsun gözüme.
Ayrıca 1 puanı da unutmadım. ss
Eyvallah kanka çok iyi geldi bu.
Bunun daha Yıldızlar Yarışıyor'u da var ama.Son zamanlarda çok itici geliyorsun gözüme.
Ayrıca 1 puanı da unutmadım. ss
Eyvallah kanka çok iyi geldi bu.
Neyse yıldızı geçelim şimdilik de Karabiberim şarkısını sever misinBunun daha Yıldızlar Yarışıyor'u da var ama.
Severim, ama ondan daha iyi iki şarkı olunca ne yapacağımı bilemiyorum. Her şeye rağmen bu tür şeyler dostluğumuza gölge düşürmesin lütfen.Neyse yıldızı geçelim şimdilik de Karabiberim şarkısını sever misin
Anladık bu hafta da 1 geliyor. ssSeverim, ama ondan daha iyi iki şarkı olunca ne yapacağımı bilemiyorum. Her şeye rağmen bu tür şeyler dostluğumuza gölge düşürmesin lütfen.
O sinsi gülüşlerin ardında ne gibi düşünceler yatıyor acaba?Anladık bu hafta da 1 geliyor. ss
İnşallah düşürmez.
İyi düşünceler olmadığı kesin.O sinsi gülüşlerin ardında ne gibi düşünceler yatıyor acaba?
Biraz önce de dediğim gibi çok fesatsın.İyi düşünceler olmadığı kesin.