Bully 40.000'ler Kulübünde!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,613
Puanı
1,061
Forumumuzun sevilen süper moderatörlerinden birisi olan Kaan kardeşimiz 40.000 mesaj sayısına ulaşmıştır.

Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu da hediyen bebüşüm; :A

538416.jpg

Hiç fark etmemişim bugün 40.000. mesajı yazdığımı @Yiğitt saol canısı. :F

Ama o hediye ne öyle ya. :( 35.000'ler kulübüne girdiğimde @sokak sanati Turabi hediye etmişti şimdi de yalın ayak hediyesi. :(

İnşallah 45.000'ler kulübü konumdaki hediyemi severim. :D

Tebrikler @Bully, nice güzel mesajlara. Sende bu çene olduktan sonra 50 bini de hemen devirirsin. :D

Gudubet Kanal D'nin gudubet dizisinin gudubet kızlarının gudubet resmi de hediyem olsun. :A
gunesin-kizlari-ikinci-bolumuyle-kanal-dde_25062015163423.jpg

Bu arada başlıkta küçük bir yanlışlık olmuş sanırım. :X @Yiğitt

Son düzenleme:
Tebrik ederim Kaan karşim.:X Nice güzel mesajlara..

Bende hediye konusunda çok cömert davranacağım.:A

survivor-turabi-camkiran_199560370854c6382f62018.jpg

Niceli mesalara kardeşim Yalın ayak fena bir kapak tarzı hedaye olmuş :A ama olsun hediye bu geri çevrilmez :A Tebrikler tekrardan :)

Hiç fark etmemişim bugün 40.000. mesajı yazdığımı @Yiğitt saol canısı. :F

Ama o hediye ne öyle ya. :( 35.000'ler kulübüne girdiğimde @sokak sanati Turabi hediye etmişti şimdi de yalın ayak hediyesi. :(

İnşallah 45.000'ler kulübü konumdaki hediyemi severim. :D
45 konunuda ben açmak istiyorum şöyle yakışıklı bir kurbağa hediseyiyle tabi başka anlam çıkarmayın @sokak sanati :A:A:A

Tebrikler @Bully, nice güzel mesajlara. Sende bu çene olduktan sonra 50 bini de hemen devirirsin. :D

Gudubet Kanal D'nin gudubet dizisinin gudubet kızlarının gudubet resmi de hediyem olsun. :A
Ekli dosyayı görüntüle 45653

Bu arada başlıkta küçük bir yanlışlık olmuş sanırım. :X @Yiğitt
Teşekkür ederim. :D Görürüz inşallah o günleri. :D

Hediyemi çok beğendim teşekkürler keşke laf atmadan verseydin o zaman daha da beğenirdim. :F

Tebrik ederim Kaan karşim.:X Nice güzel mesajlara..

Bende hediye konusunda çok cömert davranacağım.:A

survivor-turabi-camkiran_199560370854c6382f62018.jpg
Saolasın Umut kardeşim inşallah. :X

Turabi'den kurtuluş yok mu ya cidden bıktım artık. ss :T:

Teşekkür ederim. :D Görürüz inşallah o günleri. :D

Hediyemi çok beğendim teşekkürler keşke laf atmadan verseydin o zaman daha da beğenirdim. :F
Diziye olan nefretimi biliyorsun, sen böyle verdiğime şükret. :F

Bu arada tüm mesajlara birlikte cevap vereceğine ayrı ayrı verip mesaj sayını arttırman da gözümden kaçmadı. :A

Diziye olan nefretimi biliyorsun, sen böyle verdiğime şükret. :F

Bu arada tüm mesajlara birlikte cevap vereceğine ayrı ayrı verip mesaj sayını arttırman da gözümden kaçmadı. :A
Ben böyle cevap vermeyi seviyorum ayrıca burada yazılan mesajlar sayılmıyor post kasma gibi bir amacım yok yani. :D

Niceli mesalara kardeşim Yalın ayak fena bir kapak tarzı hedaye olmuş :A ama olsun hediye bu geri çevrilmez :A Tebrikler tekrardan :)
Eyvallah kardeşim hediye berbat ama yapacak bir şey yok geri çeviremeyiz dediğin gibi. :D

Tebrikler canımın içi. :A

Hediyeni al bakalım. :bhr:

59288_512507585440282_370890888_n.jpg
Atacan'ım benim biricik kardeşim çok teşekkür ederim. :D

Hediye yıkılıyor bayıldım. :love1:

Ben böyle cevap vermeyi seviyorum ayrıca burada yazılan mesajlar sayılmıyor post kasma gibi bir amacım yok yani. :D

Eyvallah kardeşim hediye berbat ama yapacak bir şey yok geri çeviremeyiz dediğin gibi. :D

Atacan'ım benim biricik kardeşim çok teşekkür ederim. :D

Hediye yıkılıyor bayıldım. :love1:
Şakadan da anlamıyorsun. :A Burada yazılanlar sayılmıyor muydu, ben daha yeni öğrendim. 😱
@Aserat QAPAQ :A

@Bully Nur versem daha mı etkili olacak.:A
Nesi "QAPAQ"? Neye göre, kime göre? :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,945
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan