Karı koca olanları koydum Portakal ne alaka.
Karı koca olanları koydum Portakal ne alaka.
Dördü bir araya gelse yine geçemiyorKarı koca olanları koydum Portakal ne alaka.
@xBUGRAx sever.
Saç sakal karışmış ekrana çıkıyor CNN'e yakıştıramıyordum. Şimdi daha da yükselmiş..
Ece Üner'in eşi olduğunu yazmasaydınız imam sanacaktım adamı. Aşırı bir modern imam tipi var
Ece hanımın eşi 2 büyük kanalda 2 enkır ve aynı ev düşünemiyorum
Reklam değilmiş neyse ondan kurtulduk ama bunu bilmiyorum bu yüzden Ece tercihim olacak yine
Bu adam güzel sunuyor güzel seçimAma bi Cem değil anchorman olarak
Show ile rakipti Kanal D. Artık rakiplik evde eşler arasında da devam eder.
Ece reytingleriyle kocasını gömecek gibi.
Kanal D'nin kaçıncı bu muhabirlikten spikerliğe yükselen habercisi
Ses tonu çok renksiz ve sıfır inandıcılık.
Şu sakal saç... Böyle ekrana çıkılır mı ya.Kanal D'nin kaçıncı bu muhabirlikten spikerliğe yükselen habercisi
TRT🤢Şu sakal saç... Böyle ekrana çıkılır mı ya.Kanal D çok düştü..
Saçı sakalı olmayan adamı da beğenmıyorlar. Kılsız da sevilmiyorlar merak etmeŞu sakal saç... Böyle ekrana çıkılır mı ya.Kanal D çok düştü..
Şu sakal saç... Böyle ekrana çıkılır mı ya.Kanal D çok düştü..
Orada yine bir standart var bence, gayet düzgünler.
Cem Öğretir'e mi değindin.Saçı sakalı olmayan adamı da beğenmıyorlar. Kılsız da sevilmiyorlar merak etme
Ahmet Hakan ile birlikte Kanal D Haber çoktan bitti zaten.Birand'ın koltuğu bu kişilere kalmamalıydı.
evatOrada yine bir standart var bence, gayet düzgünler.
Cem Öğretir'e mi değindin.
Ahmet Hakan ile birlikte Kanal D Haber çoktan bitti zaten.
CNN de program sunuyordu orda bile yorum katmıyordu nerdeyseBence bu adamın bundan sonra yapacağı şey tarafsız olması, yorum filanda katmasın haberlere mümkünse. Kanal D bir ara Show haber tarzı haberler yapmaya çalıştı ama uymadı. Bir tarafsız yön bulsunlar etliye sütlüye karışmadan gitsinler.
Buket magazine döndürmüştü haberleriCNN de program sunuyordu orda bile yorum katmıyordu nerdeyseSadece soru soruyordu. KANAL D HABer diyor diye bi köşe acabilirler amaBuket yapacağina bu adam yapsın
Estetik bombasıBuket magazine döndürmüştü haberleriZaten giyimi kuşamı da bir garipti düğüne gider gibi makyajlar filan.İşte bide taraflısın diye tepki gösteriyorlardı
Bu adamdam ümitliyim bende mülayim bir tip gibi.
Giyimi kuşamı makyajını ünlü bir aktöre benzetiyorumEstetik bombasıAdnan hocanın kanalında sunsa bişey sırıtmazdı o makyajlaValla cnn de izlerken sadece soru soruyordu yorumu filan olmazdı
Holy molyGiyimi kuşamı makyajını ünlü bir aktöre benzetiyorumama bu aktör sinema oyuncusu değil tabi başka bir alanda aktör
Resim atacaktım da neyse forum rtükü var. Özelden yazarımHoly molyMutfak pardon dm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?