Karı koca olanları koydum Portakal ne alaka.
Karı koca olanları koydum Portakal ne alaka.
Dördü bir araya gelse yine geçemiyorKarı koca olanları koydum Portakal ne alaka.
@xBUGRAx sever.
Saç sakal karışmış ekrana çıkıyor CNN'e yakıştıramıyordum. Şimdi daha da yükselmiş..
Ece Üner'in eşi olduğunu yazmasaydınız imam sanacaktım adamı. Aşırı bir modern imam tipi var
Ece hanımın eşi 2 büyük kanalda 2 enkır ve aynı ev düşünemiyorum
Reklam değilmiş neyse ondan kurtulduk ama bunu bilmiyorum bu yüzden Ece tercihim olacak yine
Bu adam güzel sunuyor güzel seçim Ama bi Cem değil anchorman olarak
Show ile rakipti Kanal D. Artık rakiplik evde eşler arasında da devam eder.
Ece reytingleriyle kocasını gömecek gibi.
Kanal D'nin kaçıncı bu muhabirlikten spikerliğe yükselen habercisi
Ses tonu çok renksiz ve sıfır inandıcılık.
Şu sakal saç... Böyle ekrana çıkılır mı ya. Kanal D çok düştü..Kanal D'nin kaçıncı bu muhabirlikten spikerliğe yükselen habercisi
TRT🤢Şu sakal saç... Böyle ekrana çıkılır mı ya. Kanal D çok düştü..
Saçı sakalı olmayan adamı da beğenmıyorlar. Kılsız da sevilmiyorlar merak etmeŞu sakal saç... Böyle ekrana çıkılır mı ya. Kanal D çok düştü..
Şu sakal saç... Böyle ekrana çıkılır mı ya. Kanal D çok düştü..
Orada yine bir standart var bence, gayet düzgünler.
Cem Öğretir'e mi değindin.Saçı sakalı olmayan adamı da beğenmıyorlar. Kılsız da sevilmiyorlar merak etme
Ahmet Hakan ile birlikte Kanal D Haber çoktan bitti zaten.Birand'ın koltuğu bu kişilere kalmamalıydı.
evatOrada yine bir standart var bence, gayet düzgünler.
Cem Öğretir'e mi değindin.
Ahmet Hakan ile birlikte Kanal D Haber çoktan bitti zaten.
CNN de program sunuyordu orda bile yorum katmıyordu nerdeyse Sadece soru soruyordu. KANAL D HABer diyor diye bi köşe acabilirler ama Buket yapacağina bu adam yapsınBence bu adamın bundan sonra yapacağı şey tarafsız olması, yorum filanda katmasın haberlere mümkünse. Kanal D bir ara Show haber tarzı haberler yapmaya çalıştı ama uymadı. Bir tarafsız yön bulsunlar etliye sütlüye karışmadan gitsinler.
Buket magazine döndürmüştü haberleri Zaten giyimi kuşamı da bir garipti düğüne gider gibi makyajlar filan. İşte bide taraflısın diye tepki gösteriyorlardıCNN de program sunuyordu orda bile yorum katmıyordu nerdeyse Sadece soru soruyordu. KANAL D HABer diyor diye bi köşe acabilirler ama Buket yapacağina bu adam yapsın
Estetik bombası Adnan hocanın kanalında sunsa bişey sırıtmazdı o makyajla Valla cnn de izlerken sadece soru soruyordu yorumu filan olmazdıBuket magazine döndürmüştü haberleri Zaten giyimi kuşamı da bir garipti düğüne gider gibi makyajlar filan. İşte bide taraflısın diye tepki gösteriyorlardı
Bu adamdam ümitliyim bende mülayim bir tip gibi.
Giyimi kuşamı makyajını ünlü bir aktöre benzetiyorum ama bu aktör sinema oyuncusu değil tabi başka bir alanda aktörEstetik bombası Adnan hocanın kanalında sunsa bişey sırıtmazdı o makyajla Valla cnn de izlerken sadece soru soruyordu yorumu filan olmazdı
Holy moly Mutfak pardon dmGiyimi kuşamı makyajını ünlü bir aktöre benzetiyorum ama bu aktör sinema oyuncusu değil tabi başka bir alanda aktör
Resim atacaktım da neyse forum rtükü var. Özelden yazarımHoly moly Mutfak pardon dm