Buket Aydın'ın Yerine Gelen İsim Belli Oldu! | Kanal D Haber

maxresdefault.jpg
Karı koca olanları koydum Portakal ne alaka. :D

• Güldürdün
Reactions: batuhankaralar
@xBUGRAx sever. :A

Saç sakal karışmış ekrana çıkıyor CNN'e yakıştıramıyordum. Şimdi daha da yükselmiş..

Ece Üner'in eşi olduğunu yazmasaydınız imam sanacaktım adamı. Aşırı bir modern imam tipi var:A

Ece hanımın eşi 2 büyük kanalda 2 enkır ve aynı ev düşünemiyorum :D

Reklam değilmiş neyse ondan kurtulduk ama bunu bilmiyorum bu yüzden Ece tercihim olacak yine

Bu adam güzel sunuyor güzel seçim :X Ama bi Cem değil anchorman olarak:A

Show ile rakipti Kanal D. Artık rakiplik evde eşler arasında da devam eder. :D

Ece reytingleriyle kocasını gömecek gibi. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
o kadının eşinin sesinin de gür olmasını beklerdim çok tiz sesi var sönük kalacak :( ilk gün şansı verip izleyeceğim birazcık

Bence bu adamın bundan sonra yapacağı şey tarafsız olması, yorum filanda katmasın haberlere mümkünse. Kanal D bir ara Show haber tarzı haberler yapmaya çalıştı ama uymadı. Bir tarafsız yön bulsunlar etliye sütlüye karışmadan gitsinler. :A :A

Bence bu adamın bundan sonra yapacağı şey tarafsız olması, yorum filanda katmasın haberlere mümkünse. Kanal D bir ara Show haber tarzı haberler yapmaya çalıştı ama uymadı. Bir tarafsız yön bulsunlar etliye sütlüye karışmadan gitsinler. :A :A
CNN de program sunuyordu orda bile yorum katmıyordu nerdeyse:X Sadece soru soruyordu. KANAL D HABer diyor diye bi köşe acabilirler ama:F Buket yapacağina bu adam yapsın:F

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
CNN de program sunuyordu orda bile yorum katmıyordu nerdeyse:X Sadece soru soruyordu. KANAL D HABer diyor diye bi köşe acabilirler ama:F Buket yapacağina bu adam yapsın:F
Buket magazine döndürmüştü haberleri :A Zaten giyimi kuşamı da bir garipti düğüne gider gibi makyajlar filan. :F İşte bide taraflısın diye tepki gösteriyorlardı :A

Bu adamdam ümitliyim bende mülayim bir tip gibi. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Buket magazine döndürmüştü haberleri :A Zaten giyimi kuşamı da bir garipti düğüne gider gibi makyajlar filan. :F İşte bide taraflısın diye tepki gösteriyorlardı :A

Bu adamdam ümitliyim bende mülayim bir tip gibi. :A
Estetik bombası :A Adnan hocanın kanalında sunsa bişey sırıtmazdı o makyajla:F Valla cnn de izlerken sadece soru soruyordu yorumu filan olmazdı:X

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60