Bugüne Kadar Kaç Kişiyle Çıktınız ?

hahah yok ben evlenmeye hevesli değilim cnm hatta ben diretiyorum yoksa annem bendan daha hevesli
bizim buralarda evlilik yaşları 17 20 arası veya 20 23 arası bende eylülde 24 giriyorum 2 türlüde şuan evde kalmıs gurubundayım yanı
çoğu arkadaşım evleniler hatta çocukları olan var bebekleri olan oluyor ama ben böyle rahatım zaten okul yeni bitmiş 1-2 yıl daha kafa dinlemek istiyorum 🙂🙂

Napıyım

Kimseyle anlaşmıyorum 2 günde değiştiryorum mecvuren
İlk olarak şunu açıkça belirteyim kız olsaydım seninle çıkmazdım

2 günde 1 sevgili değiştiriyorsun ama günlük neredeyse 10 saatten fazla forumdasın 9 saatte uyuduğunu düşünürsek. Yemek v.b ihityaçlarıda çıkartınca sana günler 42 saat oluyor o zaman haklı mıyım ?

Herkes buna dikkat ediyor sürekli forum

Bu aralar ful evdeyim sevgilim yok.

Son düzenleme:
Ahh senin babanın yerinde olsam anında evlendirirdim boşa yüksün vallaha

aaa çok ayıp ne yükk oluyormuşum biricik kızlarıyım şurda 🙂🙂
Kardeşin felan yoksa sorun değil sende yani 😉 Ben olsam biricik kızımı sokağa mı atacam yoksa evden gitsin diye evlendircem mi hiç olacak eşy değil ben raconuma ters bir kere

Kardeşin felan yoksa sorun değil sende yani 😉 Ben olsam biricik kızımı sokağa mı atacam yoksa evden gitsin diye evlendircem mi hiç olacak eşy değil ben raconuma ters bir kere
kardeş falan yok malesef tek çocuğum bende @destere gibi buda tuhaf bir tesadüf aslında

Ben buna "0.5" derim, hem çıktım, hem çıkmadım gibi saçma sapan.

Mükemmel kişiyi bekliyorum, durum sıfır şu an.
İnşallah Ozan ya ama kötü biri de çıksa güzel bir deneyim oluyor aslında olgunlaşıyorsun bu konularda yapman gereken yapmaman gereken şeyleri falan tartıyorsun kendince.