Bugüne Kadar En Sevdiğiniz Dizi Hangi Kanalda Yayınlandı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Seni zorla entelektüel ve sanat düşkünü bir insan yapıyoruz demek, dönüşümün başlamış. :A Utku beyciğimin de dediği gibi Nolan abimizin dizisi bu, kesin kalitelidir. :A @MasacRE Bu yüzden sana bu övgüyü yapmakta herhangi bir sakınca görmedim. :A Yalnız gerçekten çok uzun...
Sizi gören de hiç 23 bölümlük dizi seyretmediniz zanneder. :A @MasacRE

Evet arada böyle çılgınlıklar yapıyor gerçekten @DarkLegenD Ama yine de entelektüel ve sanat düşkünü olmaktan çok uzakta kendisi :A Daha kat etmesi gereken çok yol var. Mesela Oscar etkinliğine bile katamadık adamı, böyle sanat insanı mı olur kardeşim :A

Doğru dediniz Utku beyciğim, film konusunda hala önemli sıkıntıları mevcut. :A Adama 3 film izle dedik, 2 tane izleyip saldı da saldı. :A

O Hayat Benim,Kalbimdeki Deniz,Bizim Hikaye - FOX
Cennet Mahallesi, İlişki Durumu Karışık, Yeni Gelin - SHOW
Akasya Durağı, Küçük Aga, Kanal D
Baba Candır - TRT 1
Aşk ve Mavi, Kırgın Çiçekler - ATV

Uydudan kaldırıldı ama
Küçük Gelin, İki Dünya Arasında - Samanyolu
TOTAL bombası. Kaçın! :D

• Güldürdün
Reactions: alperuz
Doğru dediniz Utku beyciğim, film konusunda hala önemli sıkıntıları mevcut. :A Adama 3 film izle dedik, 2 tane izleyip saldı da saldı. :A
İzlediklerini de yorumlayamadı zaten. Bari son gün bir sürpriz gelse diye bekliyoruz ama nerede... :A

Bu arada son güne de geldik ha, benim de yetiştirmem gereken film yorumları var buzdağının altında :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD